-->

Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
2004 En İyi İsveç Polisiye Roman Ödülü     “Koşar adım deliler diyarına doğru gidiyorum.  Ve şimdi, adımlarımın arası iyice açılıyor.”    Güneşin karanlık emelleri caydıramadığı bir bayram günü, uzun ve zorlu bir kışın ardından gökyüzü parıldıyordu. Katil, ilk hamlesini yapmak üzere yılın bu büyülü zamanını seçmiş ve kasabanın papazı Mildred Nilsson, kilisesinde asılı hâlde bulunmuştu. Sevenleri bu ölümün yasını tutarken ondan nefret edenler haberin keyfini sürüyordu. Polis, cinayeti kilise cemaatinin de yardımlarıyla aydınlatmaya çalışıyordu.    Kasabaya geri dönen Avukat Rebecka Martinsson ise kendini bir anda bütün bu kaosun ortasında bulmuştu. Ölümcül oyunlar yine karşısındaydı. Rebecka kaçmaya çalışsa da birinin daha kurban edileceği bu kanlı labirent, her geçen gün onu daha da içine çekiyordu.    Yaralıların ve iyileşmekte olanların; günahın ve cinselliğin; ve en çok da akıtılan kanların dünyasına davetlisiniz!   “Larsson’un sakin tarzı, insan kalbinin buz tutmuş derinliklerine yaptığı korkusuz yolculuğunu daha da ürpertici kılıyor.”  Telegraph    “Yazar, okuyucuyu nasıl şüphe denizinde sürükleyeceğini iyi biliyor ama asıl başarısı, karakterlerin iyi ve kötü eylemlerinin ardındaki güdülerini analiz ederek onların zihinlerindeki derinliği ortaya koyabilme yeteneğinde yatıyor.”  Booklist    “Taze, soğuk bir nefes… Lisbeth Salander hayranlarını sevindirecek tehlikeli bir uçurum.”  Boyd Tonkin    “Ustaca seçilmiş mekânları ve bitmek bilmeyen ters köşeleriyle hünerli bir mizacın eseri.” Kirkus Reviews   “Sürükleyici… Henning Mankell, Karin Fossum ve Arnaldur Indridason hayranları bu kitaba bayılacak!” Publishers Weekly   “Güncel Nordik yazarları arasında Larsson, kesinlikle sıkı takip edilmesi gereken bir yazar.” Barry Forshaw, Independent   “Seçkin bir İskandinav suç romanı örneği.” Julia Handford, Sunday Telegraph   “Merak uyandıran bir gizem.” Sunday Telegraph   “Duyguları okuyucuya geçirmekte oldukça başarılı bir eser.” Kirkus Reviews

***** Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını için satın alma linkleri:
Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını satın al

***** Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) indirme linkleri:
Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını PDF İndir
Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını ePub İndir
Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını ele aldık. Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabının yazarı, Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabının fiyatı ve Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Dökülen Kan (Rebecka Martinsson Serisi 2) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU