-->

Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hayvanları öğrenmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Eşle İlişkilendir Yorumla setimiz ile çocuklarımızın ilişki kurma, muhakeme ve gruplama yetenekleri ile zihinsel gelişimlerinin artırılması hedeflenmiştir. Toplam 50 karttan oluşan bu çalışmada öncelikle çocuklarımızın aynı hayvanları birbiri ile eşleştirmesi, daha sonrasında bu hayvanları kendi yavruları ile ilişkilendirmesi, böylece hem hayvanları hem de yavrularını eğlenceli bir şekilde öğrenmesi sağlanır. Ardından "Bu hayvan ne yer?" sorusunu sorarak 10 farklı kart arasından çalışılan karta uygun kartı ilişkilendirmesi sağlanır. "Bu hayvan nerede yaşar?" sorusunu sorarak 10 farklı kart arasından çalışılan karta uygun kartı ilişkilendirmesi sağlanır. Bilgiye dayalı soruların yanı sıra, kutunun arka kapağında yer alan çocuklarımızın özellikle muhakeme becerilerinin geliştirilmesini hedefleyen, "Bu hayvan başka ne yer?", "Bu hayvan başka nerede yaşar?","Bu hayvanı sever misin, neden?", "Bu hayvan gibi ses çıkarabilir misin, onu taklit edebilir misin?", "Bu hayvan ne yemez?", "Bu hayvan nerede yaşamaz?", "Bu hayvan hakkında başka ne biliyorsun?" soruları sorulabilir. Kartların arkasında görsel bulunmadığından hafıza kartı olarak kullanılması da mümkündür. 50 kartlık bu set ile birlikte 30 kartlık "Meyveler Eşleme Seti" hediye olarak gönderilmektedir. Kartların boyutları 7*10 cm olup, 350 gram kuşe kağıda basılmıştır. Kartların her iki tarafı da selefon kaplıdır. Kutu boyutu 16*11 cm'dir.

***** Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını için satın alma linkleri:
Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını satın al

***** Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla indirme linkleri:
Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını PDF İndir
Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını ePub İndir
Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını ele aldık. Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabının yazarı, Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabının fiyatı ve Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ekru Yayın Eşle İlişkilendir Yorumla kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU