-->

Gör Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Gör kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Gör kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Gör kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"Kadının beyni bu iğrenç düşüncelerle doluydu. Annesi bugünleri görebilseydi hiç düşünmez, bu insan artığının adını 'Günah' koyardı. Çünkü Allah ın günahı kadar kötü ve çirkindi.'Zamanı geldi.' dedi kararlı bir şekilde.Üzerine, uzun zamandır giyilmekten iyice eprimiş yeleğini geçirdi. Kocası zaten oralı değildi.Yine de 'Ben gidiyorum.' diye seslendi. Nemrut adam yine yanıtsız kaldı. Sanki kalan birkaç dişi de vereceği cevapla birlikte ağzını açar açmaz, ağzından düşecek diye korkuyordu.Günah, ayaklarına terliklerini giydi ve on günlük bebeği kucağına alıp kendini sokağa attı. Daha evvel bu bebeği yok etmekle ilgili aklından onca şey geçirmişti. Boğmayı düşünmüştü, bıçaklamayı… Hatta uzak bir araziye götürüp toprağa diri diri gömmeyi… Belki bu kadar kötülük onun için bile fazla idi." Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Gör kitabını için satın alma linkleri:
Gör kitabını satın al

***** Gör indirme linkleri:
Gör kitabını PDF İndir
Gör kitabını ePub İndir
Gör kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Gör kitabını ele aldık. Gör kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Gör kitabının yazarı, Gör kitabının fiyatı ve Gör yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Gör kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Gör kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Gör kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Gör kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU