-->

Haçlılar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Haçlılar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Haçlılar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Haçlılar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Günahlarınızın bağışlanmasını kazanmak için bu yolu sahiplenin ve Kutsal Krallığın yok edilemez nurundan emin olun.” Papa II. Urban böyle diyordu 1095 yılında. Kelimeleri Hristiyanları “Kutsal Kabre giden yola koyulmaya” ve yüzyıllar süren İslami hakimiyetten Kudüs’ü özgürleştirmeye girişmeye kışkırtmak içindi. Urban’ın toplanma çağrısı, haçı sahiplenenler için günahlardan arınma vaadiyle birleşince destansı bir dini çatışmayı tetikleyecekti. İnançlı kalabalıklarıyla desteklenen Hristiyan prensler İsa’nın düşmanlarına karşı, Avrupa’yı ve Akdeniz’i kan gölüne çevirecek bir dizi kutsal savaş başlattılar. Doğuda Halep’ten Batıda Endülüs’e kadar uzanan bir alandı savaş arenası. Haçlılar kitabında Dan Jones Hristiyanlıkla İslam arasındaki neredeyse dört yüz yıl boyunca etrafı yakıp yıkan ve yankıları günümüzde hala duyulan bir orta çağ çatışmasına dair özgün bir bakış açısı sunuyor. Jones Haçlı Seferlerinin olaylarının basit bir şekilde listesini vermek yerine, bir dizi heyecanlı olaylar dizisini temel alarak bir “tarih tablosu” sunuyor. Bu kitabın başlığının “Haçlıları,” kadınları ve erkekleri, doğu ve batı kiliselerinin Hristiyanlarını, Sünni ve Şii Müslümanları, Arapları, Yahudileri, Türkleri, Mısırlıları, Berberileri, Moğolları ve hatta bir Viking çetesini bile içeriyor. Dan Jones popüler tarihin üstadı, konu üzerinde yüksek bilgisinden destek alan anlatımıyla sayfa ardına sayfayı hevesle okutacak paha biçilemez bir yeteneğe sahip. Haçlı Seferleri dönemi daha önce hiç böylesine parlak ve çarpıcı renklerle betimlenmemişti veya hikayeleri böylesine bir tatla aktarılmamıştı.

***** Haçlılar kitabını için satın alma linkleri:
Haçlılar kitabını satın al

***** Haçlılar indirme linkleri:
Haçlılar kitabını PDF İndir
Haçlılar kitabını ePub İndir
Haçlılar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Haçlılar kitabını ele aldık. Haçlılar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Haçlılar kitabının yazarı, Haçlılar kitabının fiyatı ve Haçlılar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Haçlılar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Haçlılar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Haçlılar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Haçlılar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU