-->

Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sessiz Kitapta onlarca hikâye saklı. Minik okurlarımız sayfaları çevirdikçe resimlerdeki değişen olay ve duyguları takip ederek kahramanlarımızın kaybolan hikâyelerini bulacak. Haydi Parka! Sessiz Kitabımız ile çocuklar,- Hayal güçlerini kullanıp hikâye anlatma becerisi kazanacaklar.- Her sayfada yeni bir detay fark ederken dikkat, algı ve yorumlama becerileri artacak.- Hikâyeleri kendi bakış açılarından anlattıktan sonra, kitabın sonundaki zarfta yazarın hikâyesiyle yeni bir bakış açısı kazanacak.- Hikâyelerin sonunda farklılıklara saygı, sorumluluk ve sabır değerlerini öğrenecek.- Farklılıklara saygı, sıra bekleme, yardımlaşma, paylaşma, selamlaşma, empati, sağlıklı beslenme gibi yaşam değerlerini keşfedecekler. Zarfın içindeki yönerge kartında minik yazarlara yardımcı olacak sorular var. Bu soruları ve benzerlerini sorun.Çocuğunuz hikâyesini özgürce anlatsın, özgün hikâyesini bizimle paylaşsın! Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını için satın alma linkleri:
Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını satın al

***** Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu indirme linkleri:
Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını PDF İndir
Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını ePub İndir
Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını ele aldık. Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabının yazarı, Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabının fiyatı ve Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Haydi Parka - Yardım Et! Hikayem Kayboldu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU