-->

İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ülkemizde, hakkında çok az şey bilinip üzerinde çok fazla konuşulan şahsiyetlerden biri de İbn Teymiyye’dir. Türkiye’deki farklı çevreler, bu şahsiyeti çoğunlukla tasavvuf düşmanı, felsefe karşıtı, selefi zihniyetli ve haşevîgibi basmakalıp ifadelerle tanımlamışlardır. Övmek ya da yermek maksadıyla yapılan bu nitelemelerin gerçekte bir karşılığı bulunmamaktadır.  İbn Teymiyye, aslında tasavvuf disiplininden güçlü bir şekilde etkilenmiş, Aristo mantığını benimsemiş, bozulmuş Müslüman yaşantısını ıslah etmek için Selef-i Salihin geleneğini esas almış ve kendi döneminde yaygın olan mücessemleşme düşüncesine karşı ölçülü bir duruş sergilemiş mücadeleci bir âlimdir.     Elinizdeki bu kitap, İbn Teymiyye’nin yakından tanınmasına katkı sağlayacak önemli bir çalışmadır. Ünlü Fransız oryantalist Henri Laoust tarafından kaleme alınan bu çalışma, İbn Teymiyye’nin çok farklı bir yönünü ele almaktadır. Bu kitapta, 14. yüzyıl Müslüman dünyasının karşılaştığı siyasal ve toplumsal sorunlara kalıcı çözümler üretmeye çalışan sıra dışı bir Hanbelî âliminin düşünceleri derinlemesine analiz edilmektedir. Bu çalışma, İbn Teymiyye’nin eserlerinin yanında onunla ilgili birinci kaynakların titiz bir incelemesine dayandığı için oldukça değerlidir. Böyle bir eserin, ülkemizin akademik, entelektüel ve dinî çevrelerine çok faydalı olacağını düşünüyoruz.    

***** İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını için satın alma linkleri:
İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını satın al

***** İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) indirme linkleri:
İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını PDF İndir
İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını ePub İndir
İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını ele aldık. İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabının yazarı, İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabının fiyatı ve İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İbn Teymiyye’nin Sosyal ve Siyasal Görüşleri Üzerine Bir Deneme (1.Cilt) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU