-->

İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Bugün yirmi iki yıllık hayat şiirimin son satırlarını tamamlamaya hazırlanırken şiirimin ne denli olduğuna bir göz atmak istedim. Her gün, sen farkında olmasan bile, Ay’ın şeklini değiştirdiği gibi evrilir. Ben de geride bıraktığım zamanın değerini hep arkama baktığımda anlayıp; cevapsız sorularımı görerek kendi yanıtlarımı bulduğumda onlara inanarak yaşamaktayım. Her ne yaşanmış olursa olsun hayat en güzel hediyedir. Şiir olmak güzeldir ancak şiir yazmak ondan da güzel. Altı yıl önce yazmaya başladığım bu şiirlerin hiçbir satırını öylesine yazmadım, yaşamadım. Her biri benim çocukluğum, gençliğim, aşklarım... Dedim ya her satırın bir anlamı var diye; kimi 18. yaşım kimi 20. yaşım... Bunlar, yirmi iki yıllık hikâyemin en güzel satırları olarak yansıdı. Şimdi yirmi üçün ilk harfleri dökülmeye başladı ve kaç satır sürer yaşamadan bilemem. Ancak hep bir tarafı eksik kalacak nasıl olsa...

***** İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını için satın alma linkleri:
İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını satın al

***** İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi indirme linkleri:
İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını PDF İndir
İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını ePub İndir
İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını ele aldık. İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabının yazarı, İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabının fiyatı ve İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. İçimdeki Çocuk Ah Ne Güzeldi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU