-->

Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Güzel kriminoloğumuz Julia, “Evdeki Tehdit”te, bir aileyi rehin alan banka soyguncusunun peşinde… Oscar adlı bir serseri, başarısız bir banka soygununun ardından polisten kaçarken bir arabaya çarpar. Arabanın içindeki anne ve çocuğunu rehin alarak onların evine yerleşir. İhbar üzerine polis evi kuşatır ve sıcak saatler başlar. Bu serüvende Julia ile dedektif Webb arasındaki tatlı sert tartışmalara bir kez daha tanıklık ediyoruz. Webb, her zamanki gibi olaya doğrudan sert bir şekilde müdahaleyi savunurken; Julia, zanlının kişiliğini analiz ederek, kansız bir çözüm peşinde koşuyor. Evin içindeyse Oscar ve rehin alınan aile arasında, okuyucuyu diken üstünde tutan olaylar yaşanıyor. Saatler geçtikçe gerilim tırmanıyor; beklenmedik bir finalle serüven sonlanıyor.  

***** Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını için satın alma linkleri:
Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını satın al

***** Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları indirme linkleri:
Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını PDF İndir
Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını ePub İndir
Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını ele aldık. Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabının yazarı, Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabının fiyatı ve Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Julia 77 / Bir Kriminoloğun Maceraları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU