-->

Kara Osman Beg Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kara Osman Beg kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kara Osman Beg kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kara Osman Beg kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Pazarda, bir Rum satıcı ile Germiyanlı arasında çıkan kavgaya müdahale eden alpler; tarafları Osman Beg in huzuruna çıkarır. Tarafları dinleyen Osman Beg, Osmanlı yı 600 yıl ayakta tutan adalet çınarının tohumunu bu topraklara atan şu kararı verir: 'Ben Kayı Beyi Osman. Babam Ertuğrul Gazi nasıl adaletten ayrılmamışsa, nasıl mazlumun ve darda olanın yanında yer almışsa, şeyhim Edebali nasıl yoksula ve darda olana kapısını açmışsa, benim davranışım da onlardan farklı olmayacak; hakkı hak edene vermek olacaktır. İki tarafı, şahitleri dinledim. Ve sen Germiyanlı, haksızsın. Adamın parasını ver, bir daha bu pazara gelme. Bir daha gelecek olursan, canının garantisini veremem. Bundan sonra Müslüman ya da Hristiyan, Türk ya da başka milletten olursa olsun; her kim haksızlık ederse bilsin ki beni karşısında bulacaktır.' Kılıcı kadar adaleti de keskin olan ve dünyalık hiçbir şeye meyletmeden fakir bir bey olarak bu dünyadan göç eden Osman Beg in hikâyesini okumaya hazır mısınız? Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Kara Osman Beg kitabını için satın alma linkleri:
Kara Osman Beg kitabını satın al

***** Kara Osman Beg indirme linkleri:
Kara Osman Beg kitabını PDF İndir
Kara Osman Beg kitabını ePub İndir
Kara Osman Beg kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kara Osman Beg kitabını ele aldık. Kara Osman Beg kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kara Osman Beg kitabının yazarı, Kara Osman Beg kitabının fiyatı ve Kara Osman Beg yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kara Osman Beg kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kara Osman Beg kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kara Osman Beg kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kara Osman Beg kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU