-->

Kardeşimm Benim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kardeşimm Benim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kardeşimm Benim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kardeşimm Benim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Otizmli kardeşinden bunalan bir ablanın "normallik" üzerine sorgulamaları... 2007 Amerikan Kütüphaneler Birliği (ALA) Newbery Ödülü ALA Schneider Aile Kitabı Ödülü Michigan Kütüphaneler Birliği Mitten Ödülü Ohio Buckeye Çocuk Kitapları Ödülü Amerikalı yazar Cynthia Lord, tüm dünyada yankılar uyandırarak pek çok ödüle değer görülen ilk çocuk romanıyla Türkçe'de. Otizmli erkek kardeşine duyduğu sevgiyle onun özel ihtiyaçlarının verdiği bunaltı arasında kalan abla Catherine'in yaşamını anlatan yazar, başarıyla işlenmiş karakterleriyle samimi ve çarpıcı bir aile portresi çiziyor. Engelli yaşamına ilişkin edebiyatta örneğine az rastlanır bir yalınlıkla çocuk gözünden "normal" kavramını sorgulayan roman, farklı olanların bir arada yaşamasının zorluklarını, umut dolu bir anlatımla irdeliyor. Hem zihinsel hem fiziksel engelliliği aynı kurguda işleyen kitap, engellilerin eğitim, mutlu olma, güvende hissetme haklarını hatırlatıyor; engelli yakınlarının yorgunluklarını, çelişkilerini ve duygusal iniş çıkışlarını da gerçekçi bir bakışla ele alıyor. Büyümenin getirdiği özgüven eksikliği ve kendini tanıma sürecinde sorulan soruları da göz ardı etmeyen roman, hem çocuklar hem yetişkinler için unutulmaz bir ortak okuma fırsatı sunuyor. Catherine'in tek isteği, normal bir yaşam sürmektir, çünkü otizmli küçük kardeşi David'le yaşamaya "normal" denemez. Ailenin tüm düzeni, bu hayli farklı kardeşin ihtiyaçları çevresinde dönmektedir. Catherine, çeşitli konularda kurallar koyarak hem David'in hem kendi yaşamını kolaylamaya çalışır. Ancak o yaz, komşu eve taşınan yaşıtı Kristi'yle ve terapi kliniğindeki felçli genç Jason'la tanışmak düşüncelerini altüst eder. Catherine, kendine koyduğu kuralların da birer "engel" olduğunu anlayacak mıdır? ÜRÜN KÜNYESİ: Kardeşimm Benim,ISBN/BARKOD: 9786054603121,Kitap,Çocuk Kitapları,Roman-Hikaye-Öykü,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Günışığı Kitaplığı, YAZAR: Cynthia Lord SAYFA SAYISI: 196 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 12 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Kardeşimm Benim kitabını için satın alma linkleri:
Kardeşimm Benim kitabını satın al

***** Kardeşimm Benim indirme linkleri:
Kardeşimm Benim kitabını PDF İndir
Kardeşimm Benim kitabını ePub İndir
Kardeşimm Benim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kardeşimm Benim kitabını ele aldık. Kardeşimm Benim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kardeşimm Benim kitabının yazarı, Kardeşimm Benim kitabının fiyatı ve Kardeşimm Benim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kardeşimm Benim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kardeşimm Benim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kardeşimm Benim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kardeşimm Benim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU