-->

Karl Marx / Felsefe Ve Devrim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Karl Marx: Felsefe ve Devrim, modern düşünceye yaptığı entelektüel katkılarla Karl Marx’ın yaşamının yeni bir keşfini sunuyor. Filozof, tarihçi, sosyolog, iktisatçı, güncel olaylar gazetecisi ve editör olarak Karl Marx (1818-1883) modern tarihin en etkili ve devrimci düşünürlerinden biriydi; ne var ki kendisi nadiren Yahudi bir düşünür olarak ele alınır ve onun Yahudi düşünürü arka planı ya gözden kaçırılır ya da yanlış tanıtılır. Bu kitapta seçkin bilim insanı Shlomo Avineri, Marx’ın Yahudi kökenlerinin onun çalışmaları üzerinde önemli izler bıraktığını savunuyor. Marx, o zamanlar Prusya’nın bir parçası olan Trier’de doğdu ve ailesi, bölgenin daha önceki Fransız egemenliği ve kontrolü altında eşit haklara ve özgürlüğe sahipti. Ama sonra Prusya’ya ilhakı, Yahudi nüfusunu eşit haklardan mahrum etti. Bu gelişmeler Marx’ın babasının isteksizce din değiştirmesine yol açtı ve benzer sıkıntılar, o zamanın Yahudi kökenli birçok genç entelektüelini radikalleştirdi. Daha önce Hegel ve Marx üzerine literatüre geçmiş iki önemli kitabı olan Avineri, Marx’ın Yahudi geçmişini uygun ve dengeli bir perspektife oturtuyor ve Marx’ın entelektüel gelişimini, içinde yaşadığı tarihsel, entelektüel ve politik bağlamların ışığında takip ediyor.   Shlomo Avineri 1933 yılında Polonya’da doğmuş politika teorisyeni ve Kudüs İbrani Üniversitesi Politika Bilimi Bölümü emekli Öğretim Üyesidir. Ayrıca İsrail Bilim ve Beşeri Bilimler Akademisi mensubu olan ve Karl Marx’ın Toplumsal ve Politik Düşüncesi (1970) ve Hegel’in Modern Devlet Teorisi (1974) başlıklı kült kitapların yazarı Avineri, Moses Hess’in İnsanlığın Kutsal Tarihi ve Diğer Yazılar (2004) eserinin de çevirmenidir. Marksizm konusunda bir dünya otoritesi olan Shlomo Avineri, Marx’ın düşüncesine ve onun Hegelci kökenlerine yönelik yorumlarıyla bilinmektedir. Hegel’in Modern Devlet Teorisi kitabı yayınevimizin programı dahilindedir.   Kullanılan Reklam Mecraları: Sosyal Medya ve Gazete/Dergiler

***** Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını için satın alma linkleri:
Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını satın al

***** Karl Marx / Felsefe Ve Devrim indirme linkleri:
Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını PDF İndir
Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını ePub İndir
Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını ele aldık. Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabının yazarı, Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabının fiyatı ve Karl Marx / Felsefe Ve Devrim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Karl Marx / Felsefe Ve Devrim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU