-->

Katmanlar (Sen Kimsin?) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Her şeyin bittiğini, aydınlığın kalmadığını sandığın bir anda yeni bir umut doğar, karanlığı aydınlatan, korkuyu yenen bir umut. İşte katmanlar, asırlar boyunca semavi dinlerin ve diğer pek çok öğretinin satır aralarında saklı kalmış kadim bir sırrın yeryüzüne doğuşudur; geleceğe kılavuz, geçmişe ışık, varlığına sevgi ve anına umuttur. Pozitif ile negatifi birbirinden ayıran bir kaynak, varoluş denkleminin deşifresi, ölümsüzlüğün ve yeni yaşamın şifresidir. Katmanlar, kendine ve Yaratıcısına ulaşmak isteyenlere yol, eşcinselliğin sebebine sonuç, geçmiş ile geleceğin insanlığa açılan çağrısıdır. İnsan varlığının on dört yaşam evresine kılavuzluk eden ve zamanı geldiği için insanlığa açılan bir rehberdir… Sen de kendini ve sistemi okuyup cennet ve cehennemin ötesindeki bir üst yaşam evresine ve bir üst bilince taşımak istiyorsan bu kapıyı kendin için arala, gerisini katmanlar sende tamamlayacaktır. Hazır değilsen elindeki kaynağı bırak çünkü katmanlar sana açılmayacaktır.

***** Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını için satın alma linkleri:
Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını satın al

***** Katmanlar (Sen Kimsin?) indirme linkleri:
Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını PDF İndir
Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını ePub İndir
Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını ele aldık. Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabının yazarı, Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabının fiyatı ve Katmanlar (Sen Kimsin?) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Katmanlar (Sen Kimsin?) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU