-->

Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
"19 Nisan 1919 da Trabzon a çıktım…"Kazım Karabekir Paşa İstiklal Savaşı'nın bugüne kadar göz ardı edilen, gösterilmeyen, yazılmayan taraflarını inceliyor. Tarihe yeni bir gözle bakmak isteyenler için muhteşem bir araştırma...Karabekir Paşa nın askeri ve siyasi hayatında haksızlıklara uğraması yetmiyormuş gibi, tarih kitaplarından da emekleri silinmişti. Doğu Cephesi nde zafer üstüne zafer kazanarak makûs talihimizi yenen Paşa, Sevr i yırtan ilk antlaşmanın altına imza atmıştı. Savaş sonunda adına 'Şark Arslanı' diye posterler basılıyor, özellikle Doğu da savaşın gerçek kahramanı sayılıyor, adı efsaneleşiyordu.Ne olduysa savaş sonunda oldu ve Karabekir önce ordudan uzaklaştırıldı, derken Meclis te mücadele ederken görüldü, sonra partisi kapatıldı ve ertesi yıl İstiklal Mahkemesi nde idamla yargılandı. Gözetim altında tam 13 yılını geçirdi. İstiklal Savaşı nı birlikte başlattığı ve en zayıf anında 'Emrinizdeyim Paşam' diye desteklediği Mustafa Kemal Paşa ve çevresine eserleriyle muhalefet etti.MUSTAFA ARMAĞAN, Karabekir in 1918-1922 dönemini kendi ağzından aktarıyor. Yıllardır susturulmuş olan Paşa yı konuşturuyor. Onun gözüyle tarihimizi sarsan 4 yılın hikâyesini yazıyor. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını için satın alma linkleri:
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını satın al

***** Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 indirme linkleri:
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını PDF İndir
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını ePub İndir
Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını ele aldık. Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabının yazarı, Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabının fiyatı ve Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz 1 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU