-->

Kelimelerin Efendisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kelimelerin Efendisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kelimelerin Efendisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kelimelerin Efendisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Batı’da, en çok satan kitap türlerinin başında gelen polisiyenin, bizim  yazarlarımızın ilgisinden uzun yıllar mahrum kaldığı bir gerçek. Neyse ki son yıllarda bu durumun değiştiğini görüyoruz. Polisiye edebiyatımız büyük bir canlanma içinde.  Ancak bu canlanış, daha çok roman türünde kendisini gösteriyor.  Polisiye edebiyatın anası olan Polisiye öykü, ne yazık ki polisiye yazarlarımızın üvey evladı gibi.  Bu döngüyü kırmak için yola çıkan Dedektif Dergi’de bir araya gelen birçok yazar, yazdıkları polisiye öykülerle okurların ilgisini romanlardan öykülere çevirmeyi başardılar.  Polisiye öyküde yeni bir çığır açan yazarlardan biri de Yeşim Yörük.  Özgün ve farklı öyküleriyle Yeşim Yörük’ün Kelimelerin Efendisi adlı kitabı, Türk polisiyesine yepyeni bir soluk getiriyor.  Bazen nükteli, bazen duygulu ama her zaman kıvrak kalemiyle okurlarına bol muammalı ve beklenmedik çözümlü öyküler sunuyor.  Yeşim Yörük’ün daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış öykülerinin de yer aldığı bu kitabı keyifle okuyacaksınız.” - GENCOY SÜMER – “Yeşim Yörük kelimelerle dans eden bir yazar. Özgün kurgular, hayatın içinden karakterlerle hikayeleri yazmakla kalmıyor, onları okuyanlara yaşatıyor. Kelimelerin Efendisi ile bu dansa katılmaya tüm okurları da davet ediyor. Dansa var mısınız?” – FUNDA MENEKŞE –   Başkomiser Ahmet, Komiser Feride ve Komiser Yardımcısı Selim, birbirinden farklı sekiz cinayetin ardındaki sır perdesini araladıkça, siz de kendinizi soluk soluğa bir koşuşturmacanın içinde bulacaksınız. Bazen kızacak, bazen gülümseyecek, bazen hüzünlenecek, bazen de hayatı sorgulayacaksınız. Çözülmesi zor gibi görünen muammayı, Cinayet Büro ekibiyle birlikte çözeceksiniz.

***** Kelimelerin Efendisi kitabını için satın alma linkleri:
Kelimelerin Efendisi kitabını satın al

***** Kelimelerin Efendisi indirme linkleri:
Kelimelerin Efendisi kitabını PDF İndir
Kelimelerin Efendisi kitabını ePub İndir
Kelimelerin Efendisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kelimelerin Efendisi kitabını ele aldık. Kelimelerin Efendisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kelimelerin Efendisi kitabının yazarı, Kelimelerin Efendisi kitabının fiyatı ve Kelimelerin Efendisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kelimelerin Efendisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kelimelerin Efendisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kelimelerin Efendisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kelimelerin Efendisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU