-->

Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Ben” değil “biz” diyen güçlüdür. Toplum olarak “biz” kimliğimizi keşfetmek ve yaşamak zorundayız. Barış, huzur, üretim, gelişme içinde özgürce yaşamamız, “biz” diyebilmemize bağlı. Evinin temizliğine titizlikle dikkat ettiğimiz halde, nasıl oluyor da yollarda, kaldırımlarda, parklarda, kumsalda arkamızda bir çöplük bırakıyoruz? Neden engelliler için ayrılmış park yerlerine, engelli olmadığımız halde aracımızı park ediyoruz? “Sadece ben” diyen insan nasıl yetişiyor? Kötü insanlar değiliz, ama birbirimize kötü davranıyoruz. Bizim gibi düşünmeyenleri dinlemek bile istemiyoruz ve hemen ötekileştiriyoruz. Niçin? On günlük bir Türkiye yolculuğunda günlük gözlemlerle bu ve benzer soruların cevabını bulmak için bir sohbet oluşturduk. Üç kişiydik; ben Doğan, bu kitabın yazarı; Timur, tatil için Amerika’dan gelen otuz yaşlarında oğlum ve Arif öğretmen. Neden “sadece ben” demenin ötesinde “biz” diyemediğimizi anlamaya çalıştık. Neler keşfettiğimizi merak ediyorsanız, buyurun sohbetimize siz de katılın. YayınEvi Remzi Kitabevi Yazar Doğan Cüceloğlu Basım Yeri İstanbul Boyut 14X19 Kağıt Tipi 2. Hamur Cilt Durumu Ciltsiz Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını için satın alma linkleri:
Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını satın al

***** Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) indirme linkleri:
Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını PDF İndir
Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını ePub İndir
Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını ele aldık. Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabının yazarı, Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabının fiyatı ve Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Korku Kültürü (Doğan Cüceloğlu) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU