-->

Kıpırdamıyoruz Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kıpırdamıyoruz kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kıpırdamıyoruz kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kıpırdamıyoruz kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Büyüdüm. Zehirli bir ırmaktı zaman. Bizi kendine, kendini suskunluğa sürükledi.” O yaz sonu kent kıyamet söylentileriyle uyandı güne. İşaretler bir bir çıkıyordu ya da öyle olduğuna inanmayı istiyordu bazıları. Sokakta alamünit fotoğraf çeken Settar, kenti çalkalayan o dört günde, hesapta olmayan bir gönül hikâyesine savrulacak, hayatı boyunca ondan saklanan sırlar yumağını çözmek zorunda kalacaktı. Bir insanın kendisi hakkında bildiği en temel şeyler yanlış olabilir mi? Peki böyle bir durumda hatıraların içeriği de değişir mi? Settar’ın bir şeyleri değiştirecek zamanı var mıydı? Dört gün sonraki mahşere hazırlanan kent ahalisi ibadethaneleri ve meyhaneleri doldurmuşken, sırları dökülmüş bir hayatı yeniden biçimlendirmek mümkün müydü? İstanbul tarihinde kaydedilmemiş o dört günlük mahşerin sarsıcı öyküsüdür Kıpırdamıyoruz. Bir halkın yaşadığı altüst oluşun kıyısında kendi hayatına tutunmaya çalışan karakterin öyküsüdür. Aşkın doğasını anlama çabasıdır. Aşkın “her şeye rağmen” olduğunun şiiridir Kıpırdamıyoruz. Fotoğrafa dönüşen bir dünyanın kuytularında gezinerek onun gizemlerini çözen saf bir çocuğun destansı hikâyesidir. Bu romanı okuduktan sonra kötülük ile iyiliği yeniden tanımlamak zorunda kalacaksınız. Kıpırdamıyoruz içimizde kıpırtısız kalan, suskun isyanın sesi olacak. ÜRÜN KÜNYESİ: Kıpırdamıyoruz,ISBN/BARKOD: 9786050977578,Kitap,Edebiyat,Roman,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Doğan Kitap, YAZAR: İsmail Güzelsoy SAYFA SAYISI: 325 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 1 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: 12+ Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Kıpırdamıyoruz kitabını için satın alma linkleri:
Kıpırdamıyoruz kitabını satın al

***** Kıpırdamıyoruz indirme linkleri:
Kıpırdamıyoruz kitabını PDF İndir
Kıpırdamıyoruz kitabını ePub İndir
Kıpırdamıyoruz kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kıpırdamıyoruz kitabını ele aldık. Kıpırdamıyoruz kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kıpırdamıyoruz kitabının yazarı, Kıpırdamıyoruz kitabının fiyatı ve Kıpırdamıyoruz yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kıpırdamıyoruz kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kıpırdamıyoruz kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kıpırdamıyoruz kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kıpırdamıyoruz kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU