-->

Kral Şakir 8 Macera Adası Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Selam arkadaşlar ben Şakir. Herkesin bildiği nam-ı diğer Kral Şakir! Bu kitapta daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış iki yeni hikâyeyle karşınızdayız. Dünyanın en eski sporunun peşine düşüp ta Kars’a kadar gidiyoruz. Tabii ki Necati ağabeyin sürekli acıkması yüzünden yolculuğumuz oldukça uzun ve macera dolu geçiyor. Ama Bilge dedeyle tanıştığımızda en eski sporu öğreniyoruz. Maceralarımız bununla bitmiyor. Güneş sisteminin bir ucundan girip diğer ucundan çıkıyoruz. Derin denizlerden ormanlara varıp kahraman itfaiyeciler oluyoruz. Ve hep beraber Lömpen Adası’na ulaşmaya çalışıyoruz. Bu macerada Necati Ağabey’in hakkını yiyemem, bize çok güzel rehberlik yapıyor. Sürekli aç olduğu için bazı şeyleri karıştırıyor ama olsun. Necati Ağabey dur o yenmez! Macera adasına bir yolculuğa hazır mısınız? ÜRÜN KÜNYESİ: Kral Şakir 8 Macera Adası,ISBN/BARKOD: 9786057690692,Kitap,Çocuk Kitapları,Roman-Hikaye-Öykü,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Eksik Parça Çocuk Yayınları, YAZAR: Varol Yaşaroğlu SAYFA SAYISI: 208 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 1 CİLT DURUMU: Ciltli DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını için satın alma linkleri:
Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını satın al

***** Kral Şakir 8 Macera Adası indirme linkleri:
Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını PDF İndir
Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını ePub İndir
Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını ele aldık. Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kral Şakir 8 Macera Adası kitabının yazarı, Kral Şakir 8 Macera Adası kitabının fiyatı ve Kral Şakir 8 Macera Adası yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kral Şakir 8 Macera Adası kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kral Şakir 8 Macera Adası kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU