-->

Krallık Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Krallık kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Krallık kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Krallık kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Roy Opgard aile çiftliğinde tek başına yaşayıp araba tamirciliğiyle uğraşır. Kardeşi Carl ise uzun zamandır yurtdışındadır. Carl bir gün havalı Cadillac arabası ve çekici karısı Shannon’la kasabaya döner. Aile arazisinde şık bir dağ oteli yapmayı planlamıştır. Tüm kasaba ve kardeşler otel sayesinde zengin olacaktır.   Ne var ki Carl’ın dönüşü geçmişin korkunç sırlarını ortaya çıkaran bir olaylar zincirini harekete geçirir. Roy’un korumaya çalıştığı her şey tehdit altındadır artık…    Krallık beklenmedik sürprizlerle dolu, gerilim dozu yüksek bir aile hikâyesi.      “Krallık’ı okudum ve elimden bırakamadım… Gizemli… özgün… Bu kitap her açıdan özel.”   Stephen King

***** Krallık kitabını için satın alma linkleri:
Krallık kitabını satın al

***** Krallık indirme linkleri:
Krallık kitabını PDF İndir
Krallık kitabını ePub İndir
Krallık kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Krallık kitabını ele aldık. Krallık kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Krallık kitabının yazarı, Krallık kitabının fiyatı ve Krallık yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Krallık kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Krallık kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Krallık kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Krallık kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU