-->

Kumkurdu 01 (Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
“Evren her şeydir,” dedi Kumkurdu. “Var olan her şey! Burada ve şimdi, o zaman ve orada. Aydınlık ve karanlık, galaksiler ve yıldızlar, gezegenler, kuyrukluyıldızlar, trampetler ve kartallar ve ayılar ve bazen, bir pantolonun cebinde duran tozlu, kırmızı şekerlemeler.” “Benim biraz önce yuttuğumdan mı?” diye sordu Zackarina. “O da mı evrenin bir parçasıydı?” “Elbette!” dedi Kumkurdu. “O da evrenin bir parçasıydı. Sen de Zackarina, sen de evrenin bir parçasısın.” Zackarina, annesi ve babasıyla birlikte deniz kıyısında yaşıyordu. Bir gün yalnız başına sahile indi ve orada benzersiz biriyle karşılaştı: Kürkü altın gibi parıldayan, vahşi ve güzel Kumkurdu’yla... Zackarina ile Kumkurdu’nun müthiş dostluğunu anlatan bu hikâyecikler büyüleyici, eğlenceli, merak uyandırıcı ve eşsiz. Kumkurdu’yla tanışmak gerçekten büyük bir şans! ÜRÜN KÜNYESİ: Kumkurdu 01 (Ciltli),ISBN/BARKOD: 9786053435785,Kitap,Çocuk Kitapları,Roman-Hikaye-Öykü,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Pegasus Yayınları, YAZAR: Asa Lind SAYFA SAYISI: 104 BASIM YILI: 2019 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 5 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 2.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: Genel Okuyucu Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını satın al

***** Kumkurdu 01 (Ciltli) indirme linkleri:
Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını PDF İndir
Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını ePub İndir
Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını ele aldık. Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabının yazarı, Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabının fiyatı ve Kumkurdu 01 (Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kumkurdu 01 (Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU