-->

Kundakçılar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Kundakçılar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Kundakçılar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Kundakçılar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Doktor Jonathan Murray yeni doğan kızının göründüğü kadar zararsız olmadığından şüpheleniyor. Sammy Agnew karanlık geçmişiyle boğuşuyor ve kanındaki şiddetin oğlunda da gizlendiğinden korkuyor. Şehir alevler içinde ve yetkililer kontrolü kaybediyor. İşler çığrından çıktıkça ve doğru ile yanlış arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başladığında, bu iki baba kimi korumayı seçecek? Derinlikli, sürükleyici, heyecan dolu, özgün, çok güçlü aile sevgisi ve bir fedakârlık öyküsü olan bu kitap gizem ve merakla dolup taşıyor. Kundakçılar ile Türk okuyucusunun ilk kez karşısına çıkan yazar Jan Carson, Kuzey İrlanda’da, Belfast’ta yaşıyor. İlk romanı Malcolm Orange Disappears 2014’te yayımlanıp beğeni topladı. Ardından kısa bir derleme olan Children’s Children (2016) ve çok kısa öykülerden oluşan bir antoloji olan Postcard Stories (2017) çıktı. Başka pek çok başarısının yanı sıra 2016’da Sean O’Faolain kısa öykü ödülüne son listede aday gösterildi ve Harper’s Bazaar kısa öykü yarışmasını kazandı. Çok beklenen ikinci romanı The Fire Starters (Kundakçılar), Nisan 2019’da Birleşik Krallık ve İrlanda’da yayımlandı. Kundakçılar, yazarın Türkçe yayımlanan ilk kitabıdır. The Fire Starters (Kundakçılar) 2019 yılında Avrupa Birliği Edebiyat ödülünü kazandı. Bu romanın ana konusu, derin bir hoşnutsuzluk ve toplumsal huzursuzluk dolu bir yaz boyunca Belfast'ta yaşayan iki babanın hikâyesidir. İsyanlar ve kundakçılıkla dolu bir arka planda, 12 Temmuz anma törenlerinde Orange yürüyüşlerinin devasa şenlik ateşleri yaşanırken, Jonathan ve Sammy krizlerle baş etmeye çalışmaktadırlar. Jonathan için, melankolik bir içe kapanmanın ardından etrafındaki insanlarla bağlantı kurma fırsatlarını kucaklayan bir hayata dönüştürebilecek an gelmiştir. Jonathan, yeni doğmuş bir bebeğin tek ebeveynidir ve mücadele etmesi gereken soru, çocukla yaşadığı sevgi ve zevkin, kızının bir Siren olan annesinden miras kalan niteliklere sahip olduğu gerçeğini engellemesine izin verip vermemektir. Sammy için kriz, Sammy'nin kendi gençliğinde sergilediği öldürücü niteliklerin tüm özelliklerine sahip olan ve Sammy'yi kendi şiddetli dürtülerini kontrol altına almanın bir yolunu aramaya iten kurtarıcı özelliklerin hiçbirine sahip olmayan yetişkin oğluyla ilgilidir. Sammy, oğlunun kundaklama kampanyasının arkasındaki elebaşı olduğundan emindir. Buna göre hareket etmeli mi? Kendi oğlunu polise mi ihbar edecek?

***** Kundakçılar kitabını için satın alma linkleri:
Kundakçılar kitabını satın al

***** Kundakçılar indirme linkleri:
Kundakçılar kitabını PDF İndir
Kundakçılar kitabını ePub İndir
Kundakçılar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Kundakçılar kitabını ele aldık. Kundakçılar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Kundakçılar kitabının yazarı, Kundakçılar kitabının fiyatı ve Kundakçılar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Kundakçılar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Kundakçılar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Kundakçılar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Kundakçılar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU