-->

Mevsim Normalleri Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Mevsim Normalleri kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Mevsim Normalleri kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Mevsim Normalleri kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Farkında mısın anne,' dedim. 'Biz nerde bir ayna görsek kendimize bakmadan edemiyoruz.'Tek başına çocuklarını büyütüp annesine bakanlar, engelliler, erkeklerin dünyasında kendine yer bulamayan kadınlar, dağılmış aileler, kardeş rekabeti, boyunduruklar, kırık kalpliler… Cinsellik, şiddet, yalnızlık, iletişimsizlik ve kapana kısılmışlık…Neslihan Önderoğlu cesur bir yazar; öykü kişilerini hayatın her alanından, her kesimden, her yaştan seçiyor. Kimi zaman uç durumları, sınırda yaşayanları, kimi zaman da gündelik hayatta karşılaşılan çıkmazları, ruhu kavrayıveren sıkışmışlık hissini ortaya seriyor. Ancak hiçbir zaman duygu sömürüsüne kaçmıyor; hissiyatı altını çizmeden, okurun kendi imgeleminde yaratmasına imkân verecek şekilde, özenle kurduğu sahnelerle iletmeyi seçiyor. İncelikli kurgusu, tutumlu anlatımıyla Mevsim Normalleri, onun bu özelliklerini en iyi yansıtan öykülerden oluşuyor. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Mevsim Normalleri kitabını için satın alma linkleri:
Mevsim Normalleri kitabını satın al

***** Mevsim Normalleri indirme linkleri:
Mevsim Normalleri kitabını PDF İndir
Mevsim Normalleri kitabını ePub İndir
Mevsim Normalleri kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Mevsim Normalleri kitabını ele aldık. Mevsim Normalleri kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Mevsim Normalleri kitabının yazarı, Mevsim Normalleri kitabının fiyatı ve Mevsim Normalleri yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Mevsim Normalleri kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Mevsim Normalleri kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Mevsim Normalleri kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Mevsim Normalleri kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU