-->

Olay Şöyle Oldu Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Olay Şöyle Oldu kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Olay Şöyle Oldu kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Olay Şöyle Oldu kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
İyi geçmese de çocukluğuna özlem duyanların, bir bıçak keskinliğinde yaşanan hayatların, işlek caddelerde para kazanıp arka sokaklarda yaşayanların, sol yumruğunu gevşetemeyenlerin, dişlerini sıkanların, uykusu kaçanların hikâyeleri...'Kitabı okurken, hiç tanık olmadığınız kiraz mevsimine imrenip, erkek şiddetine öfkenizi bileyebilir, sokak müzisyeniyle sohbete dalıp çocukluğunuzdaki kızartma kokusunu özleyebilirsiniz.'- Çiğdem Toker'Aramızdan biri kalp işlerine bakar, duygu işlerinin sorumlusu olur. Ayşen, bu çıldırtıcı gürültüde ve tam da bu gürültünün ortasında kalbimizin mümessili. Bu yazıları okuyun da sizin de kalbiniz başı boş kalmasın.'- Ece Temelkuran'Yazılarında sevgi de var, öfke, isyan, hayal kırıklığı da. Ama sonunda illaki umut var. Ayakları yere sağlam basan, düşeni kaldıran, paylaştıkça çoğalan bir umut.'- Elif Ilgaz'Bu kitapta, acıya gözlerini dikebilen, onu çift görene kadar bakmaya devam eden, sonra bu çifte acıya yaklaşan, ikisini birden on ikiden vurabilen insanlar var. Üstelik bunu sade gülerek yapıyorlar.'- Sinem Sal Tanıtım Metni 9786057865649Kara Karga Yayınları9786057865649 Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Olay Şöyle Oldu kitabını için satın alma linkleri:
Olay Şöyle Oldu kitabını satın al

***** Olay Şöyle Oldu indirme linkleri:
Olay Şöyle Oldu kitabını PDF İndir
Olay Şöyle Oldu kitabını ePub İndir
Olay Şöyle Oldu kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Olay Şöyle Oldu kitabını ele aldık. Olay Şöyle Oldu kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Olay Şöyle Oldu kitabının yazarı, Olay Şöyle Oldu kitabının fiyatı ve Olay Şöyle Oldu yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Olay Şöyle Oldu kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Olay Şöyle Oldu kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Olay Şöyle Oldu kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Olay Şöyle Oldu kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU