-->

Olaylarla Tebligat Hukuku Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Tebligat Hukuku dersi, çoğu hukuk fakültesinde seçmeli ya da zorunlu ders olarak okutulmakta, adalet meslek yüksek okullarında ise zorunlu ders olarak anlatılmaktadır. Tebligat Hukuku'nun, Yargıtay perspektifinden uygulamasının nasıl olduğuna değinilmesi ve bu yapılırken öğretideki görüşlerin sunulması bir gerekliliktir. Bu çalışmanın hazırlanmasında belirtilen amaç güdülmüştür. Kitap oluşturulurken, anabilim dalımızın hazırladığı pratik olaylar kollektif çalışma ve tartışma biçimiyle birleştirilmiş, birleştirilen pratik olaylarda çözümlemeler yapılırken Tebligat Kanunu ile ilgili mevzuatın temas ettiği bütün konulara ilişkin açıklamalar yapılmış, okuyucunun sadece pratik çalışma olayının cevabını değil, konuyla ilgili Tebligat Hukuku bilgisine sahip olması amaçlanmıştır. Bu nedenle kitap sadece bir pratik çalışma değil, olaylarla Tebligat Hukuku'nun anlatıldığı bir kitaptır.(ARKA KAPAKTAN)  İÇİNDEKİLER  TEBLİGATIN ANLAMI VE İLGİLİ MEVZUATDoç. Dr. Nedim MERİÇ  TEBLİGATIN ÖNEMİ, HUKUKİ NİTELİĞİ VE TEBLİĞ KURALLARINA UYGUN DAVRANILDIĞININ İLGİLİ MERCİ TARAFINDAN KENDİLİĞİNDEN DİKKATE ALINMASIDoç. Dr. Nedim MERİÇDr. Öğr. Üyesi Tuğçe ARSLANPINAR TAT  TEBLİGATIN TALEP ÜZERİNE YAPILMASI GERÇEK ANLAMDA BİR AŞAMA MIDIR?Doç. Dr. Nedim MERİÇ  TEBLİĞ EVRAKINI DÜZENLEYEN MERCİLERE GÖRE TEBLİGATIN TÜRÜDoç. Dr. Nedim MERİÇ  TEBLİGAT ÇIKARACAK MERCİLERDoç. Dr. Nedim MERİÇ  TEBLİĞ EVRAKININ DÜZENLENMESİ, PTT'YE VERİLMESİ, PTT TARAFINDAN İNCELENMESİ VE KABULÜDoç. Dr. Nedim MERİÇ  ÖZEL VASITALARIN KULLANILMASI VE MEMUR VASITASIYLA TEBLİĞDoç. Dr. Nedim MERİÇArş. Gör. Melih IŞIK  MUHATAP, TEBLİĞ YERİ, TEBLİĞ ZAMANI, TÜZEL KİŞİYE VE VEKİLE TEBLİĞArş. Gör. Barçın ÖZKAN KIDIL  MUHATAP YERİNE TEBELLÜĞE YETKİLENDİRİLEN KİŞİLERE TEBLİGAT YAPILMASIArş. Gör. Melih IŞIK  TEBLİGATIN YAPILMASI VE BELGELENDİRİLMESİDr. Öğr. Üyesi Tuğçe ARSLANPINAR TAT  TEBLİGATIN YAPILAMAMASI VE TEBELLÜĞDEN İMTİNA EDİLMESİArş. Gör. D. Nurdan KORKMAZ  TEBLİGATIN YOKLUĞU VE USULSÜZ TEBLİĞArş. Gör. Melih IŞIK  İLAN YOLUYLA TEBLİGATArş. Gör. Barçın ÖZKAN KIDIL  ELEKTRONİK TEBLİGATDr. Öğr. Üyesi Tuğçe ARSLANPINAR TAT  DEĞİŞTİRİLEN ADRESİN BİLDİRİLMESİ ZORUNLULUĞU VE BU ZORUNLULUĞA UYULMAMASI DURUMUNDA TEBLİGATArş. Gör. D. Nurdan KORKMAZ  YABANCILIK UNSURLU TEBLİGATArş. Gör. Barçın ÖZKAN KIDIL  TEBLİGAT SUÇLARI VE TEBLİĞİN VAKTİNDE YAPILMAMASIDr. Öğr. Üyesi Tuğçe ARSLANPINAR TAT  İCRA VE İFLAS KANUNU'NDAKİ TEBLİGAT DÜZENLEMELERİDoç. Dr. Nedim MERİÇ  VERGİ USUL KANUNU'NA GÖRE TEBLİGATArş. Gör. D. Nurdan KORKMAZ  KAYNAKÇA  

***** Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını için satın alma linkleri:
Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını satın al

***** Olaylarla Tebligat Hukuku indirme linkleri:
Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını PDF İndir
Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını ePub İndir
Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını ele aldık. Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Olaylarla Tebligat Hukuku kitabının yazarı, Olaylarla Tebligat Hukuku kitabının fiyatı ve Olaylarla Tebligat Hukuku yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Olaylarla Tebligat Hukuku kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Olaylarla Tebligat Hukuku kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU