-->

Ömrümün Son Akşamı Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ömrümün Son Akşamı kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ömrümün Son Akşamı kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ömrümün Son Akşamı kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Şiir kimi zaman bir mazlumun isyanı, kimi zaman bir yetimin umudu, kimi zaman bir annenin duasıdır. Dosta selam, yare sevdadır şiir. Yalnızlığın tesellisi, hüznün anadilidir şiir. Ve her şeyden öte yaradana sunulan arzuhâldir şiir.Bu kitabın herhangi bir sayfasında, herhangi bir şiirinde hayattan ve kendinizden bir şeyler bulacağınıza eminim.Selam ve dua ile…… Şimdi hüzünlüdür gözler gidenler ardından Güzel günlerimiz de vardı ah bir zaman içindeAnalar ağlar babalar suskundur kahrından Kâh duaya kalkar eller kâh bir isyan içindeKardeşiyle ekmeği insan bölüşemez oldu Kadın erkek, genç yaşlı boş bir kavga içindeDertlerimizin ne başı bellidir ne de sonu Akıp gidiyor ömrümüz boş bir sevda içindeNot: Bu kitabın yazara verilecek olan telif hakkı geliri yazarın isteği doğrultusunda İHH İnsani Yardım Vakfına bağışlanacaktır.  

***** Ömrümün Son Akşamı kitabını için satın alma linkleri:
Ömrümün Son Akşamı kitabını satın al

***** Ömrümün Son Akşamı indirme linkleri:
Ömrümün Son Akşamı kitabını PDF İndir
Ömrümün Son Akşamı kitabını ePub İndir
Ömrümün Son Akşamı kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ömrümün Son Akşamı kitabını ele aldık. Ömrümün Son Akşamı kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ömrümün Son Akşamı kitabının yazarı, Ömrümün Son Akşamı kitabının fiyatı ve Ömrümün Son Akşamı yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ömrümün Son Akşamı kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ömrümün Son Akşamı kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ömrümün Son Akşamı kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ömrümün Son Akşamı kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU