-->

Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Freud un 1915-1917 yılları arasında geniş bir dinleyici kitlesine vermiş olduğu temel psikanaliz konferansları üzerinden kaleme aldığı Psikanalize Giriş in son kısmı olan bu kitap, Freud un psikanaliz üzerine son araştırmalarını ve bulgularını içeriyor. Bu yeni derslerin diğerlerine olan bağlılığı, onlardaki sayısal dizilimi sürdürüp 29. Ders ten başlamasıdır. Freud bu eseri ile, o zamanlarda daha henüz yeni bir alan olan psikanalize ilgi göstereceğini beklediği 'aydınlar topluluğuna' yönelmektedir. Kendisinin de aktardığı gibi bu derslerde, sadelik, tamlık ve bütünlük görünümü uyandıracak diye özverilerde bulunmaktan kaçınmak, sorunları bütün çıplaklığıyla ortaya koymak, boşlukları ve güven duygusu uyandırmayan noktaları yadsımamak başlıca amacı olmuştur. Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular, Freudcu analiz konusunda bilinmesi gereken temel ve özlü bilgiler içermesi bakımından vazgeçilmez değerde bir anahtar kitap olma özelliği taşımaktadır. Tanıtım Metni Tanıtım Metni i Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını için satın alma linkleri:
Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını satın al

***** Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular indirme linkleri:
Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını PDF İndir
Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını ePub İndir
Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını ele aldık. Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabının yazarı, Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabının fiyatı ve Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Psikanaliz Üzerine Yeni Araştırmalar ve Bulgular kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU