-->

Sağlıkta İletişim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sağlıkta İletişim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sağlıkta İletişim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sağlıkta İletişim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Sağlık, yaşamının en temel ve vazgeçilmez unsurlarından olup interdisipliner bir alandır. Sağlık profesyonelleri mesleklerinin gereği olarak sosyokültürel ve ekonomik özellikleri birbirinden farklı hasta ve yakınları ile sürekli iletişim hâlindedir. Bu farklılıklar, farklı bilgi ve becerilere sahip olmayı gerektirmektedir. Bu doğrultuda kitapta; farklı kliniklerde hasta ve hasta yakınlarıyla iletişim, empati ve iletişim becerileri konuları bu konunun uzmanları tarafından ele alınmaktadır. Bu kitabın yazımında sağlık alanında çalışan hekim, hemşire, sosyal hizmet uzmanı, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve iletişim alanlarından akademisyenler görev almıştır. Sağlık profesyonellerinin uygulamakta oldukları tedavi sürecinde gerek birey olarak hastalarıyla gerekse hasta yakınlarıyla olan iletişim ve empati becerilerinin geliştirilmesi; bu sayede de onlara sundukları bakımın kalitesini artırmaya katkıda bulunması amacıyla hazırlanan bu kitabın tüm sağlık profesyonellerine ve ilgi duyan herkese rehberlik edeceği ve ayrıca bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağı düşünülmektedir.

***** Sağlıkta İletişim kitabını için satın alma linkleri:
Sağlıkta İletişim kitabını satın al

***** Sağlıkta İletişim indirme linkleri:
Sağlıkta İletişim kitabını PDF İndir
Sağlıkta İletişim kitabını ePub İndir
Sağlıkta İletişim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sağlıkta İletişim kitabını ele aldık. Sağlıkta İletişim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sağlıkta İletişim kitabının yazarı, Sağlıkta İletişim kitabının fiyatı ve Sağlıkta İletişim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sağlıkta İletişim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sağlıkta İletişim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sağlıkta İletişim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sağlıkta İletişim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU