-->

Saklı Mısralar Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Saklı Mısralar kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Saklı Mısralar kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Saklı Mısralar kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Saklı Mısralar, insanlara olan inancını yitirmiş, feleğine küsmüş, ümitsizliğin ve karamsarlığın pençesinde kıvranıp duran iki gencin vuslatını konu ediniyor. Kaderin nelere gebe olduğunu, hayatta hiç bir detayın heba olmadığını, insanın her bir adımının bir önceki adımıyla tahkim edildiğini güzel kurgusuyla gözler önüne seren bu eser, şehrin betonlaşmış, asfaltlaşmış çehrelerinden bezgin düşmüş ruhlarınızı ihya edecek. Yeniden şiire döneceksiniz. Yaşadığımız hayatın üzerinde daha yüksek bir hayatın olduğunu, bu iki genci bir araya getiren ‘Saklı Mısralar ile güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Siz saygı değer okurun da saklı mısraları olması temennisiyle Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Saklı Mısralar kitabını için satın alma linkleri:
Saklı Mısralar kitabını satın al

***** Saklı Mısralar indirme linkleri:
Saklı Mısralar kitabını PDF İndir
Saklı Mısralar kitabını ePub İndir
Saklı Mısralar kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Saklı Mısralar kitabını ele aldık. Saklı Mısralar kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Saklı Mısralar kitabının yazarı, Saklı Mısralar kitabının fiyatı ve Saklı Mısralar yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Saklı Mısralar kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Saklı Mısralar kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Saklı Mısralar kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Saklı Mısralar kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU