-->

Seviyordum Sizi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Seviyordum Sizi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Seviyordum Sizi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Seviyordum Sizi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Aleksandr Puşkin (1799-1837); Topu topu 38 yıl süren ömrü komploya çok benzeyen bir düelloyla son bulduğunda Puşkin, çoktan ulusal Rus şiirinin dâhi kurucusu olmayı başarmıştı. Elinizdeki kitaptaysa, Kuran a Öykünmeler den Yevgeni Onengin e, günümüzü de etkilemeyi sürdüren bu büyük şairin şiirinin tüm cepheleri yetkinlikle temsil edilmektedir. Ataol Behramoğlu (1942): Şiirimizin son 40 yılındaki en önemli toplumsalcı ozanlardan biri olmanın yanı sıra, Puşkin den Çehov a, Lermontov ve Turgenyev den Çağdaş Rus Şiiri Antolojisi ne çeviri edebiyatımızın da en yetkin adlarından biridir. Tanıtım Metni 9789754588279İş Bankası Kültür Yayınları9789754588279 Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Seviyordum Sizi kitabını için satın alma linkleri:
Seviyordum Sizi kitabını satın al

***** Seviyordum Sizi indirme linkleri:
Seviyordum Sizi kitabını PDF İndir
Seviyordum Sizi kitabını ePub İndir
Seviyordum Sizi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Seviyordum Sizi kitabını ele aldık. Seviyordum Sizi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Seviyordum Sizi kitabının yazarı, Seviyordum Sizi kitabının fiyatı ve Seviyordum Sizi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Seviyordum Sizi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Seviyordum Sizi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Seviyordum Sizi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Seviyordum Sizi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU