-->

Sosyolojik Yöntemin Kuralları Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Durkheim, tıpkı doğa bilimlerinde olduğu gibi sosyoloji için de bilimsel bir yöntemi savunur bu klasikleşmiş eserinde. Sosyolojik bir yöntem nasıl oluşturulabilir? Açıkcası sosyolojik olguların ilk nedenleri araştırıldığında felsefenin önerdiği kavram ve nosyonlardan bağımsız bir toplumsal işleyiş sistemi ile karşılaşırız. Psikolojinin ve bireyin değeri yok sayılmamakla birlikte bir takim öznelliklerin dışında yer alan toplumsal olguları açıklamak için gözleme, incelemeye ve nedenlere dayalı bambaşka bir sisteme gereksinim vardır. Toplumsal olgular bir rastlantı değildir, kendi başına keyfi bir oluşum izlemezler, aksine incelenmeye müsait birer şey olarak önümüzde dururlar. Ve şeylerin sırrını ortaya çıkarabilecek tek şey yöntemsel deneyimlerdir. Durkheim bilimsel rasyonalizmi sosyolojik fenomenlere uygular ve sosyoloji yapmanın kelimenin tam anlamıyla doğanın yasalarını keşfetme seviyesinde bir bilim olduğunu söyler: Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını için satın alma linkleri:
Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını satın al

***** Sosyolojik Yöntemin Kuralları indirme linkleri:
Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını PDF İndir
Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını ePub İndir
Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını ele aldık. Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabının yazarı, Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabının fiyatı ve Sosyolojik Yöntemin Kuralları yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sosyolojik Yöntemin Kuralları kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU