-->

Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Kelimenin yara olduğunu biliyor muydunuz?   Rengin hile anlamına geldiğini; doğrusunun naif değil nahif olduğunu; birçoğumuzun yaptığı ama adını bilmediği o davranışa tefeül dendiğini…   Kelimeler hiç bilmediğimiz anlamlara gelebiliyor veya zamanla değişebiliyor. Bu kitapta 333 kelimenin macerasına tanıklık edeceksiniz. Dostun gerçek anlamını, düğün, düğüm ve düğme arasındaki ilginç bağlantıyı, hüznün ve aşkın nereden geldiğini, sitârenin ne olduğunu, börüye neden kurt dendiğini öğreneceksiniz.   Ayrıca temenna, perdebîrun, çerağ, hodbin ve daha nice kelimeyle tanışacak, meşhur yanlışların doğrusunu bulacaksınız.   O zaman şöyle başlayalım: Önce söz vardı, kelimeler, yani yara

***** Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını için satın alma linkleri:
Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını satın al

***** Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim indirme linkleri:
Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını PDF İndir
Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını ePub İndir
Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını ele aldık. Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabının yazarı, Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabının fiyatı ve Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Sözün Başladığı Yer & Etimoloji: Kelimenin Yara Olduğunu Öğreten Bilim kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU