-->

Stratejik Lojistik Yönetimi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Çok değil bundan 20-25 yıl önce işletmelerin yönetim ofislerinde sözü dahi edilmeyen bir kavram olan lojistik, tedarik zinciri içinde oynadığı rol ile tedarikçi ve tesis yeri seçimiyle tedarik zincirinin tasarımına ve tedarikçilerle olan ilişkilere, doğru ürünlerin, doğru zamanda, doğru müşteriye, doğru şartlarda ve doğru maliyetlerde ulaşmasına katkı sağlayarak dağıtım operasyonlarına ve dolayısıyla işletmenin müşteri memnuniyetine, rota ve yük optimizasyonuyla işletmenin maliyetlerine ve stok yönetimiyle üretim fonksiyonuna etki ederek değer yaratan stratejik bir bileşendir. Dolayısıyla lojistik, günümüzde işletme stratejilerini reaktif olarak destekleyen bir fonksiyon olmaktan çıkarak işletmenin rekabet avantajı kazanmasında önemli rol oynayan stratejik bir yetenek alanı hâline gelmiştir. Bu nedenle gerek bir işletmenin lojistik departmanının gerekse bir lojistik hizmet sağlayıcı firmanın yöneticisi olsun lojistik kavramıyla ilgili tüm yöneticiler strateji, stratejik yönetim ve lojistik stratejileri hakkında iyi düzeyde bilgi sahibi olmak ve lojistik çerçevesindeki stratejik uygulamaları işletme stratejileriyle uyumlandırmak zorundadırlar. Bu bağlamda lojistik fonksiyonuna stratejik bir bakış açısıyla yaklaşan bu eser, lisans ve lisansüstü seviyelerinde yer alan öğrenciler kadar şirketlerin lojistik departmanları ile lojistik firmalarının yöneticilerine de faydalı olacak bir başucu kitabı niteliğindedir.

***** Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını için satın alma linkleri:
Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını satın al

***** Stratejik Lojistik Yönetimi indirme linkleri:
Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını PDF İndir
Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını ePub İndir
Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını ele aldık. Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Stratejik Lojistik Yönetimi kitabının yazarı, Stratejik Lojistik Yönetimi kitabının fiyatı ve Stratejik Lojistik Yönetimi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Stratejik Lojistik Yönetimi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Stratejik Lojistik Yönetimi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU