-->

Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Türkiye’yi Avrupa’nın istilasını önleyen tampon ülke haline getirdiler… Üstelik bununla da övünüyorlar! Başbakan Yıldırım 2016’da “Türkiye olmasa mülteciler     Avrupa’yı istila edecek” diyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019’da “Avrupa’nın huzurunu, 4 milyon sığınmacıyı Türkiye’de tutmalarına” bağlıyor. Türkiye’yi, AB’yle imzaladıkları “Geri Kabul Anlaşması” ile “göçmen deposu” yaptılar. Kâbil Havalimanı bekçiliği pazarlığının bir parçası olarak da, ABD’nin işbirliği yaptığı Afganlara göç için işaret ettiği Türkiye’yi “bekleme odası” haline getiriyorlar. Sadece bu iki örnek bile, Türkiye açısından göç meselesinin sıradan bir “mazlumlara kapı açma” olayı olmadığını, “emperyalist bir göç stratejisi” ile karşı karşıya olduğumuzu göstermeye yetmektedir. Ancak… Türkiye’nin göç sorununun kaynağı, birincisi ABD ve AB’nin emperyalist politikalarıdır, ikincisi de o politikalarla işbirliği yapan iktidardır. Sorunun kaynağı olan ABD, AB ve AKP yerine göçmenleri suçlamak ve mazlum göçmenle emperyalizm işbirlikçisi göçmeni aynı kefeye koyarak kategorik bir göçmen karşıtlığı yapmak büyük yanlıştır.Göç sorununun çözümü, işte bu perspektifle başlar…

***** Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını için satın alma linkleri:
Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını satın al

***** Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi indirme linkleri:
Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını PDF İndir
Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını ePub İndir
Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını ele aldık. Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabının yazarı, Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabının fiyatı ve Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Tampon Ülke - Emperyalizmin Göç Stratejisi kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU