-->

Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Osmanlı Devleti döneminde bugüne kadar ulaşan sayısız esere imza atan Mimar Sinan, yaşadığı zamanın çok ötesinden bugünlere ulaşmış tarihî bir kahramandır. Yüzyıllara meydan okuyan camiler, köprüler, kervansaraylar, çeşmeler, hanlar ve hamamlar yapan Mimar Sinan, çocuk edebiyatımızın usta kalemlerinden H. Salih Zengin’in elinde masalsı ve büyülü bir yolculuğa dönüşüyor. Geçmişe doğru yolculuk yapan bir çocuğun gözünden kurgulanan Taşın Dili Mimar Sinan isimli hikâye kitabı çağdaş çocuk dili ve özgün resimlemesiyle 8 yaş ve üzeri tüm çocukların elinden düşüremeyecekleri bir macera. Taşın Dili Mimar Sinan, bu bilge ve mimar kişiliği çocukların daha iyi tanıması için geçmişin büyülü zamanlarına bir yolculuğa davet ediyor. Sayfa Sayısı: 24 Kağıt Cinsi: 1. Hamur Kapak Türü: Karton Kapak Bu ürün AKINSOFT E-Ticaret Sistemleri tarafından listelenmiştir

***** Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını için satın alma linkleri:
Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını satın al

***** Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) indirme linkleri:
Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını PDF İndir
Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını ePub İndir
Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını ele aldık. Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabının yazarı, Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabının fiyatı ve Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Taşın Dili Mimar Sinan (H. Salih Zengin) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU