-->

Ters Akan Sefareti Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Ters Akan Sefareti kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Ters Akan Sefareti kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Ters Akan Sefareti kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Montreal ardı ardına gelen üç büyükelçinin maiyetinde görev yaptığım ikinci kent olmuştu. (VVashington'da da sırasıyla Melih Esenbel, Bülend Uşaklıgil ve Turgut Menemencioğlu amirim olmuşlardı.) Ben göreve başladığım sırada Ottavva'da olan Tahir Şentürk kısa bir süre sonra bir Afrika ülkesi başkentine atanarak ayrıldı. Yerine Emekli Orgeneral Turgut Sunalp geldi. Paşa bizleri çok sevmişti. Hele Büyükelçilik için gerekli bazı demirbaş eşyayı Montreal'de bulup indirimli fiyatla satın alan Tülay'a toz kondurmuyor, ondan Montreal Büyükelçisi diye söz ediyordu. Sunalp'ler, Ottavva'da üniversiteye giden çocuklarımıza da kanat gerdiler ve onları kendi özçocuklarıymışçasına izleyip kolladılar. Sunalp Paşa ile ilgili son biranı: Daha önce dış görevlerde bulunduğu için çalışmalara yabancı değildi. Buna karşılık iş arkadaşları Bakanlık dışından gelen bir amire pek allamıyorlardı anlaşılan. Durumdan sıkılan Paşa o günlerde yazdığı bir dörtlüğü bana vermişti. Aynen alıyorum Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Ters Akan Sefareti kitabını için satın alma linkleri:
Ters Akan Sefareti kitabını satın al

***** Ters Akan Sefareti indirme linkleri:
Ters Akan Sefareti kitabını PDF İndir
Ters Akan Sefareti kitabını ePub İndir
Ters Akan Sefareti kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Ters Akan Sefareti kitabını ele aldık. Ters Akan Sefareti kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Ters Akan Sefareti kitabının yazarı, Ters Akan Sefareti kitabının fiyatı ve Ters Akan Sefareti yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Ters Akan Sefareti kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Ters Akan Sefareti kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Ters Akan Sefareti kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Ters Akan Sefareti kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU