-->

Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Monsenyör Angelo Rotta'nın Vatikan'ın 1925'ten 1930'a kadar Boğaziçi kıyılarındaki gayrı resmi temsilciliğiyle ilgili, Vatikan Dışişleri Bakanlığı arşivlerinden belgelerin yer aldığı katalog Türkiye’de bir ilktir. Vatikan Arşivleri’nde Türkiye tarihiyle ilgili evrakları -özellikle 19. ve 20. yüzyıllara ait olanlar- İtalyanca ve Fransızcadır. Bu lisan zorluğunu aşmanın tek yolu: Belgeli Katalog olduğunu düşündük. Böylece, Türkçe özetini ve referansı sunduğumuz belgelerinin tıpkıbasımını da veriyoruz. Bu belgeler aynı zamanda, Cumhuriyetin ilk dönemindeki siyasi iklimin bir Katolik yetkili tarafından hangi çerçevede ve nasıl algılandığına dair önemli ipuçları da içeriyor.

***** Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını için satın alma linkleri:
Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını satın al

***** Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru indirme linkleri:
Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını PDF İndir
Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını ePub İndir
Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını ele aldık. Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabının yazarı, Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabının fiyatı ve Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Türkiye-Vatikan Diplomatik İlişkilere Doğru kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU