-->

Uyvar Kuşatması 1663 Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Uyvar Kuşatması 1663 kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Uyvar Kuşatması 1663 kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Uyvar Kuşatması 1663 kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Hangimiz “Uyvar’da bir Türk gibi güçlü” sözünü duymadık ki? Ya da Evliya Çelebi’nin güya ta Amsterdam’a uzanan Frengistan akınını? Askerî tarih alanında yaptığı çalışmalarla tanınan Kahraman Şakul, Uyvar Kuşatması 1663 adını verdiği bu kitapta bir kuşatmanın izinde Köprülüler Devri’nden bir kesit sunuyor. Osmanlı tarihinin askerî, kültürel ve sosyal bakımdan en ilginç devirlerinden birinde bugün Slovakya topraklarında kalan Uyvar, 1663’te kanlı bir kuşatmaya sahne oldu. Evliya Çelebi’nin Dev Ali Beşe’sinden Ahmet Hamdi Tanpınar’ın Beş Şehir kitabında anlattığı Erzurumlu Abbas’a varıncaya dek nice kuşatma kahramanı imparatorluğun uzun hafızasına kazındı. Öyle ki Yahya Kemal Erzurum’da bir sokağa “Oyvareri Abbas” adının verilmesini bile önermiştir. Bu kitapta Uyvar Kuşatması’nı tüm yönleriyle bulacaksınız. Kuşatmanın derli toplu hikâyesini okurken bol görseller, orijinal illüstrasyonlar, haritalar ve planlar ile kuşatma gözünüzde canlanacak. Hamasetten uzak bir üslupla Osmanlıların hasımlarıyla nefes kesen mücadelesini takip edeceksiniz. Yeni askerî tarihçiliğin merceği altında ordu içindeki dinî-etnik-kültürel çatışmaları, savaş uğraşının organizasyonunda yaşanan sorunları ve askerî tarihin daha nice göz ardı edilmiş konularını keyifle öğreneceksiniz.  

***** Uyvar Kuşatması 1663 kitabını için satın alma linkleri:
Uyvar Kuşatması 1663 kitabını satın al

***** Uyvar Kuşatması 1663 indirme linkleri:
Uyvar Kuşatması 1663 kitabını PDF İndir
Uyvar Kuşatması 1663 kitabını ePub İndir
Uyvar Kuşatması 1663 kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Uyvar Kuşatması 1663 kitabını ele aldık. Uyvar Kuşatması 1663 kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Uyvar Kuşatması 1663 kitabının yazarı, Uyvar Kuşatması 1663 kitabının fiyatı ve Uyvar Kuşatması 1663 yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Uyvar Kuşatması 1663 kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Uyvar Kuşatması 1663 kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Uyvar Kuşatması 1663 kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Uyvar Kuşatması 1663 kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU