-->

Yavaşça Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yavaşça kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yavaşça kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yavaşça kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Otuz üç sene öğretmenlik yaptım. Hayatımın önemli bir kısmı öğrenme ve öğretme çabasıyla geçti. Bu çabayı emekliye ayrıldığım bugünkü hayatımda da sürdürmeye çalışıyorum. Özellikle sosyal medya bu konuda çok yardımcı oldu. Kendi duvarımda kendi duygu ve düşüncelerimi arkadaş ve dostlarla paylaşmaya çalıştım. Yeni şeyler öğrendim, farklı düşüncelerle tanıştım. Gelişen olaylar üzerinde düşündüm, kendi açımdan yorumlar yaptım. Bu kitap kendi sosyal medya penceremden dünyaya bakışımı yansıtmaktadır. Gönlümden kopan içten duyguları anlatmaktadır. Mükemmel olmadığımı biliyorum. Kendimi inşa çabasındayım. Bu nedenle her türlü eleştiriye açığım. Yaşadığım müddetçe dünyayı ve dünyalığı yeğlemedim. Aksine dünyalı olmak, dünyaya değer katmak idealimdi. Yaşarken geride güzel izler bırakmak en büyük sevdamdı. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Yavaşça kitabını için satın alma linkleri:
Yavaşça kitabını satın al

***** Yavaşça indirme linkleri:
Yavaşça kitabını PDF İndir
Yavaşça kitabını ePub İndir
Yavaşça kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yavaşça kitabını ele aldık. Yavaşça kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yavaşça kitabının yazarı, Yavaşça kitabının fiyatı ve Yavaşça yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yavaşça kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yavaşça kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yavaşça kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yavaşça kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU