-->

Yetişin Gençler Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Yetişin Gençler kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Yetişin Gençler kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Yetişin Gençler kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ümit gençliktedir! Yetişin gençler… Bu yüzyılda genç nüfusumuz bir daha bu kadar kalabalık olmayacak. Ya suni gündemler üzerinden kavga etmeye devam edeceğiz ya da hep birlikte gençlerin sesine kulak verip dertlerine ortak olacağız. Tercih zamanı! Yetişin Çocuklar kitabıyla çocuk yetiştirme alanında büyük bir boşluğu dolduran Prof. Dr. Selçuk Şirin, Yetişin Gençler’de ergenlikten yetişkinliğe uzanan serüvene odaklanıyor. Bu kitap gençler ve gençleri dert eden yetişkinler için yazıldı. •Çocukluk ne zaman bitiyor, ergenlik ne zaman başlıyor? •Genç beyin: Nasıl çalışır? Nasıl gelişir? Nasıl desteklenir? •Gençler neden risk almayı sever? •Gençlerde beden algısı nedir? Nasıl değişir? •Duygusal zekâ nedir? Nasıl kazanılır? •Şimdiki gençler neden âşık olmuyor? •Kimlik arayışında yaşanan temel sıkıntılar nelerdir? •Ergenlik döneminde gençleri bekleyen okul korkusu, akademik başarısızlık, depresyon, bağımlılık, obezite gibi sorunlarla nasıl başa çıkılır? •Gençlerin fiziksel, duygusal ve sosyal gelişiminde ebeveynlerden eğitimcilere tüm yetişkinlere düşen görevler nelerdir? •Kariyer arayışı ne zaman başlar, zirveye giden yolda gençleri bekleyen dört adım nedir? “Amacım, her bir gencin sağlıklı, mutlu ve başarılı olabilmesi için gerekli adımların atılmasına aracı olmak. Bu kitapta ergenlik dönemine ait temel bilimsel verileri kendi ebeveynlik tecrübem ve küçük bir köyden New York’a ulaşan gençlik hikâyemle yoğurarak anlattım. Koşullar ne kadar kötü olursa olsun, tarih boyunca insanlık, genç kuşaklarla kendini yeniledi. O nedenle benim de umudum gençlerde.” -Prof. Dr. Selçuk Şirin New York Üniversitesi ÜRÜN KÜNYESİ: Yetişin Gençler,ISBN/BARKOD: 9786050978117,Kitap,İnsan ve Toplum,Kişisel Gelişim,#kitkirtmagaza, @kitkirtmagaza,kitkirt,kitkırt,abone ol,Doğan Kitap, YAZAR: Selçuk Şirin SAYFA SAYISI: 236 BASIM YILI: 2020 EBAT/BOYUT: Normal Boy KAÇINCI BASKI: 1 CİLT DURUMU: Ciltsiz DİLİ: Türkçe KAĞIT CİNSİ: 1.Hamur Kâğıt YAŞ GRUBU: 12+ Bu İlan ENTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir

***** Yetişin Gençler kitabını için satın alma linkleri:
Yetişin Gençler kitabını satın al

***** Yetişin Gençler indirme linkleri:
Yetişin Gençler kitabını PDF İndir
Yetişin Gençler kitabını ePub İndir
Yetişin Gençler kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Yetişin Gençler kitabını ele aldık. Yetişin Gençler kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Yetişin Gençler kitabının yazarı, Yetişin Gençler kitabının fiyatı ve Yetişin Gençler yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Yetişin Gençler kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Yetişin Gençler kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Yetişin Gençler kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Yetişin Gençler kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU