-->

Zhuangzi Metinleri (Ciltli) Ekitap İndir | PDF | ePub | Mobi


Aynitap.com edebiyat kulübüne hoş geldiniz. Bugün Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını sizler için incelemeye aldık. Lütfen beğendiğiniz kitapları satın alınız. Unutmayın ki yeni kitaplar yayınlanmazsa bizlerinde var olması mümkün olmayacaktır. Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı için satın alma linkini de aşağıda vereceğiz. Şimdi kitabımıza geçelim:

Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı için yayınlanan açıklama ve basıl bülteni:
Ben, Zhuangzi, bir seferinde rüyamda bir kelebek olduğumu gördüm, mutlu mutlu kanat çırpan bir kelebek. Öyle mutluydum ki Zhuangzi olduğumu unutmuştum. Aniden uyanınca aslında Zhuangzi olduğumu anlayıp hayrete düştüm. Zhuangzi mı rüyasında kelebek olduğunu gördü, yoksa kelebek mi rüyasında Zhuangzi olduğunu gördü?Zhuangzi (MÖ 369-MÖ 286): Daoizmin en önemli filozoflarından Zhuangzi nın hayatı ile ilgili çok az bilgi bulunmaktadır. Si Maqian in Tarihçinin Kayıtları adlı eserine göre, kısa bir süre için bahçe işlerinde alt düzeyde bir memur olarak görev yapmış ve Chu Beyliği ni yönetmesi için gelen teklifi reddetmiştir. Ömrü boyunca sade ve yoksul bir hayat sürdüğü bilinmektedir. Zhuangzi metinlerinin, Daoizmi Dao De Jing den (Tao Te Ching) çok daha kapsamlı şekilde açıkladığı düşünülür. Zhuangzi nın öğretileri Çin Buddhizmi üzerinde de önemli etkiler bırakmıştır. Daoizmin temel eserlerinden Zhuangzi Metinleri ilk defa özgün dili Çinceden çevirisiyle okurla buluşuyor. Tanıtım Metni Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

***** Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını için satın alma linkleri:
Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını satın al

***** Zhuangzi Metinleri (Ciltli) indirme linkleri:
Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını PDF İndir
Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını ePub İndir
Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını Mobi İndir

***** Sizler için bugün Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını ele aldık. Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı için mümkün olduğunca fazla bilgiye yer vermek istedik. Bu bağlamda Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabının yazarı, Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabının fiyatı ve Zhuangzi Metinleri (Ciltli) yayınlanma yılı gibi bilgilere yer verdik. Umarız Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı için oluşturduğumuz yazımız hoşunuza gitmiştir. Bir sonraki kitap inceleme yazımızda görüşmek dileğiyle.

Not: Bu web sitesi sadece Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı için tanıtım yapmaktadır. Hiçbir şekilde sunucularında dosya barındırmamakta ve korsan kitapçılığı desteklememektedir.

Değerli okuyucumuz Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabını beğendiyseniz emeğe saygı olarak mutlaka satın almanızı tavsiye ederiz. Zhuangzi Metinleri (Ciltli) kitabı yazarının sizlere daha fazla kitap sunabilmesi için bunun önemli olduğunu unutmayınız.

***** Sitemizde en çok okunan kitapları incelemek için buraya tıklayınız.

0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU