-->

Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile Pdf İndir


Bu yazımızda Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabını konu edindik. Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabının yazarı kimdir, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabının tanıtım yazısı nedir, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile Tanıtım Bülteni


"Her geçen gün daha da anlaşılması güçleşen ve hızlı değişen modern dünyada yaşıyoruz. Hayat deneyimimi anlamaya ve özümsemeye çalışırken sanat yapıyorum. Benim eserim, geçmişte ve bugün beni etkileyen tüm sanat biçimlerinin ürünüdür. Zamanın ve anın ruh halini tasvir etmeyi seviyorum. Resim yaparken, defterime bir şiir yazıyormuş gibi hissediyorum. Ben onları yaratırken resimlerimde yaşıyorum. Duygusal, dokunaklı, romantik, canlı, heyecanlı ve provakatiftir. Onları oluşturma süreci benim için büyük bir zevk ve meditasyondur.
Resimlerimin her birinin kendi amacı ve karakteri vardır. Örneğin, çöp konteynırlarının obje olarak seçilmesi, hayatlarımızda oynadıkları rolü akla getiriyor. Düşünceyi provoke eden bir kompozisyonu bir araya getirmek benim motivasyonumdur. Bunun yanında bir dizi manzara ve yol resimlerimle de hayatımın bazı kısımlarını, ayrıntılarını ve tecrübelerimi anlattım.
Doğaya olan hayranlığım, çocukluk anılarıma bağlanıyor. İzleyiciye, Tanrı’nın her mevsimde yarattığı sürekli değişen güzelliğiyle sırlarını nasıl açığa çıkardığını göstermek istedim: Bu muhteşem yaratılışın eşit birer parçasıyız ve aynı şekilde hayatımızın da yaşanacak mevsimleri var. Her kompozisyonda insan ve doğa arasındaki hassas dengeyi ima eden bir yol ekledim. Bu doğanın göze verdiği güçlü güzellik, benim sanatımın gelişimidir.
Düşüncelerimi paylaşarak izleyiciyle bağlantı kurmak istiyorum, böylece bu duyguların zevkini birlikte yaşayabilelim. Amacım sanat yolumda, sanatıma en yüksek kaliteyi getirebileceğim şekilde gelişmektir. İzleyicilerimin ve koleksiyoncularımın bu gelişmeyi aramasını ve sanatımın tadını çıkarırken akademik kaliteyi takdir etmesini istiyorum."
Yayın Tarihi
ISBN 6059366267
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE,İNGİLİZCE
Sayfa Sayısı 188
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi Kuşe Kağıt
Boyut 23.5 x 22.5 cm


Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile, Ateşböceği:,Çok-Kültürlü,Ressam,Ruhu,ile, Latife Kahraman Warshawsky,ARİON YAYINLARI, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile indir, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile pdf indir, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile oku, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile epub indir, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabının yazarı, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile kitabının tanıtım bülteni, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile özeti, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile ücretsiz satın al, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile oku, Ateşböceği: Çok-Kültürlü Ressam Ruhu ile indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU