-->

Türk Dernekler Hukuku Pdf İndir


Bu yazımızda Türk Dernekler Hukuku kitabını konu edindik. Türk Dernekler Hukuku hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Türk Dernekler Hukuku kitabının yazarı kimdir, Türk Dernekler Hukuku kitabının tanıtım yazısı nedir, Türk Dernekler Hukuku kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Türk Dernekler Hukuku Tanıtım Bülteni

Medeni  hukuk özel tüzel kişileri kavramında Yeni Vakıflar Hukuku ile Türk Dernekler Hukuku kapsamında eserleri kaleme alan Av. Suat Ballar’ın 2006 yılında 5. baskısı yapılan Türk Dernekler Hukuku eseri, 2019 yılında Özgün 6. baskısı ile yenilenmiş ve güncelleşmenin içeriğiyle Yayınevimiz tarafından  yayınlanmış bulunmaktadır.
(XX+1530) 1550 sayfada sistematik yeni bir düzenleme yapılmış; yasalar, gerekçeler, uygulamalar ve açıklamalar ile özellikle yargı kararları güncelleştirilmiş; 2018 yılında İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı’nın KHK ile değiştirilen ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün yeni yasal düzenlemeleri ile Hukuk Müşavirliği görüşlerine yer verilmiş; 2006 baskısında yer alan internetten kolaylıkla indirilecek bilgi ve örnekler yerine 2007 ila 2018 tarihleri arası süreçteki, 284 sayfalık 157 yeni yargı kararı kitap metnine yerleştirilmiş ve aşağıda gösterilen içindekiler bölümünde gösterilmiştir.
Yayın Tarihi
ISBN 9753535403
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 1552
Cilt Tipi Ciltli
Kağıt Cinsi 1. Hm. Kağıt
Boyut 17 x 24 cm


Türk Dernekler Hukuku Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Türk Dernekler Hukuku, Türk,Dernekler,Hukuku, Suat Ballar,DER YAYINLARI, Türk Dernekler Hukuku indir, Türk Dernekler Hukuku pdf indir, Türk Dernekler Hukuku oku, Türk Dernekler Hukuku epub indir, Türk Dernekler Hukuku kitabının yazarı, Türk Dernekler Hukuku kitabının tanıtım bülteni, Türk Dernekler Hukuku özeti, Türk Dernekler Hukuku ücretsiz satın al, Türk Dernekler Hukuku oku, Türk Dernekler Hukuku indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU