-->

BULUT YAYINLARI


Bu yazımızda BULUT YAYINLARI kitabını konu edindik. BULUT YAYINLARI hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. BULUT YAYINLARI kitabının yazarı kimdir, BULUT YAYINLARI kitabının tanıtım yazısı nedir, BULUT YAYINLARI kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


BULUT YAYINLARI Tanıtım Bülteni

Lüks, spor bir araba, yaya geçidinde yaşlı bir adama çarparak kaçar. Ardından gelen iki kişi de, yaralı ihtiyarı kaçırmaya kalkar. Ufaklık’la Gizem buna engel olurlar, ama bu kez de onu hastaneye götüren cankurtaran kayıplara karışır. Bu arada yaşlı adamın küçük torunu İnce, ortada kalmıştır. Çocuklar, küçük kıza sahip çıkarlar. Onu büyükbabasına kavuşturmak için beklenmedik gelişmelerle sürüp giden heyecan dolu bir serüvene atılırlar.
İlk anda, ellerindeki tek ipucu, yaşlı adama ait aslan başlı bir asadır. Karşılarındaysa, eski Hitit yazıtlarında adı geçen Altın Kent’e ulaşmaya çalışan cani ruhlu bir adam vardır. Bir de, Anadolu’nun tam ortasında, yer altı kentlerinden oluşan gizemli bir dünya... Çocuklar bu gizemli dünyaya, buldukları şifreli bir yazıyı çözerek ulaşırlar. Ancak burada da, tüm dünyayı tehdit eden bir tehlikeyle karşılaşırlar.
Her yıl, dünyanın her yöresinden gelen binlerce turistin gezdiği bu yer altı kentlerinde, soluk soluğa okuyacağınız benzersiz bir serüven yaşarlar. Siz de onlarla birlikte, bu serüvende yer almaya hazır mısınız? O zaman;
HAYDİ ÇOCUKLAR, SERÜVEN PEŞİNE...


BULUT YAYINLARI Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Altın Maske / Serüven Peşinde 17, Altın,Maske,/,Serüven,Peşinde,17,Psikolog Tuncel Altınköprü,GENÇ HAYAT, BULUT YAYINLARI indir, BULUT YAYINLARI pdf indir, BULUT YAYINLARI oku, BULUT YAYINLARI epub indir, BULUT YAYINLARI kitabının yazarı, BULUT YAYINLARI kitabının tanıtım bülteni, BULUT YAYINLARI özeti, BULUT YAYINLARI ücretsiz satın al, BULUT YAYINLARI oku, BULUT YAYINLARI indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU