-->

Bütün - Beyinli Çocuk


Bu yazımızda Bütün - Beyinli Çocuk kitabını konu edindik. Bütün - Beyinli Çocuk hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Bütün - Beyinli Çocuk kitabının yazarı kimdir, Bütün - Beyinli Çocuk kitabının tanıtım yazısı nedir, Bütün - Beyinli Çocuk kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Bütün - Beyinli Çocuk Tanıtım Bülteni


"Daniel J. Siegel ve Tina Payne Bryson'ın bu eşsiz kitabı, çocukların duygusal zekasının gelişimine yardımcı olacak, kolay anlaşılır ve ustalıkla hazırlanmış bir kılavuz niteliğinde. Bu fevkalade yöntem, çocuklarınızla günlük etkileşimlerinizi paha biçilmez bir beyin şekillendirme anına dönüştürüyor. Çocuk büyüten herkes bu kitabı okumalı."
-Daniel Goleman, Duygusal Zeka'nın yazarı-

Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz bir mağazanın ortasında öfke nöbeti geçiriyor. Anaokuluna giden çocuğunuz giyinmeyi reddediyor. Beşinci sınıf öğrencisi olan çocuğunuz arkadaşlarıyla bahçede oynamak yerine bir bankta oturmuş ağlıyor. Çocuklar sanki anlaşmış gibi anne-babalarının hayatlarını çekilmez hale getirmek zorundalar mı? Elbette hayır - size çıkış noktasını söyleyecek tek şey onların gelişen beyinleridir.

Alanında öncü ve son derece pratik olan bu kitapta nöro-psikiyatrist Daniel J. Siegel ve aile danışmanı Tina Payne Bryson, çocuk beyninin nasıl bağlantılar kurduğu ve olgunlaştığı ile ilgili yeni bilimsel veriler ışığında çöküş ve çileden çıkma hallerinin gizemini çözüyorlar. Karar verme ve dengeyi korumadan sorumlu olan "beynin üst katı", yirmili yaşların ortalarına kadar gelişmeye devam eder. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda sağ beyin ve onun duyguları, sol beynin mantığına hükmetmeye eğilimlidir. Çocuklarınızın kontrolden çıkması ya da öyle hissetmesi boşuna değil. Bu buluşları her gün uygulayarak bir taşkınlığı, kavgayı ya da korkuyu, çocuğunuzun beyni ile bağlantı kurabilmek ve hayati gelişimine katkıda bulunabilmek için bir fırsata dönüştürebilirsiniz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 249

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Koridor Yayıncılık

 

Kitap Adı: Bütün - Beyinli Çocuk Yazar: Tina Payne Bryson , Dan Siegel Çevirmen: Handan Ünlü Haktanır Yayınevi: Koridor Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Sayfa Sayısı: 249 Dil: Türkçe ISBN: 9786054629831


Bütün - Beyinli Çocuk Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Bütün - Beyinli Çocuk indir, Bütün - Beyinli Çocuk pdf indir, Bütün - Beyinli Çocuk oku, Bütün - Beyinli Çocuk epub indir, Bütün - Beyinli Çocuk kitabının yazarı, Bütün - Beyinli Çocuk kitabının tanıtım bülteni, Bütün - Beyinli Çocuk özeti, Bütün - Beyinli Çocuk ücretsiz satın al, Bütün - Beyinli Çocuk oku, Bütün - Beyinli Çocuk indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU