-->

Felsefenin Kısa Tarihi


Bu yazımızda Felsefenin Kısa Tarihi kitabını konu edindik. Felsefenin Kısa Tarihi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Felsefenin Kısa Tarihi kitabının yazarı kimdir, Felsefenin Kısa Tarihi kitabının tanıtım yazısı nedir, Felsefenin Kısa Tarihi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Felsefenin Kısa Tarihi Tanıtım Bülteni


Felsefe gerçekliğin doğası ve nasıl yaşamalıyız sorularıyla başlar. Felsefenin Kısa Tarihi, görünüş ve gerçek, benliğin doğası, tanrının varlığı ve hem birey hem de toplumun bir üyesi olarak nasıl yaşamamız gerektiği gibi felsefenin ana temalarına odaklanıyor. 2000 yıllık Batı felsefesini Sokrates'ten hayvan hakları hareketine kadar ana hatlarıyla sunuyor. Warburton çoğumuzun gözünü korkutan ve anlaşılmaz bulduğu felsefeyi herkesin anlayabileceği ve günlük hayatında kullanabileceği bir konu haline getiriyor. Batı felsefesinin büyük düşünürlerini kronolojik sırayla tanıyacağınız, zevkle okunacak mükemmel bir giriş kitabı.

Batının düşünce tarihiyle ilgilenmek isteyenler için en uygun başlangıç noktası.
-Publishers Weekly-

Felsefe öğrenmek isteyenler için paha biçilmez bir klasik. Felsefenin sanıldığı kadar karışık ve zor olmadığını, tam tersine güzel bir zihin alıştırması olduğunu kanıtlıyor.
-Oxford Times-

Batı felsefesi tarihinde bir gezinti, öğretici ve eğlenceli.
-Sacramento News and Review-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 360

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Alfa Yayıncılık

 

Kitap Adı: Felsefenin Kısa Tarihi Yazar: Nigel Warburton Kapak: Füsun T. Elmasoğlu Çevirmen: Güçlü Ateşoğlu Yayın Yönetmeni: Mustafa Küpüşoğlu Yayınevi: Alfa Yayıncılık İlk Baskı Yılı: 2015 Sayfa Sayısı: 360 Dil: Türkçe ISBN: 9786051711171


Felsefenin Kısa Tarihi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Felsefenin Kısa Tarihi indir, Felsefenin Kısa Tarihi pdf indir, Felsefenin Kısa Tarihi oku, Felsefenin Kısa Tarihi epub indir, Felsefenin Kısa Tarihi kitabının yazarı, Felsefenin Kısa Tarihi kitabının tanıtım bülteni, Felsefenin Kısa Tarihi özeti, Felsefenin Kısa Tarihi ücretsiz satın al, Felsefenin Kısa Tarihi oku, Felsefenin Kısa Tarihi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU