-->

Sokrates'in Savunması


Bu yazımızda Sokrates'in Savunması kitabını konu edindik. Sokrates'in Savunması hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Sokrates'in Savunması kitabının yazarı kimdir, Sokrates'in Savunması kitabının tanıtım yazısı nedir, Sokrates'in Savunması kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Sokrates'in Savunması Tanıtım Bülteni

“Sadece dümdüz ve apaçık konuştuğum için bile nefretlerini kazanacağım. Onların bu nefreti dahi benim haklı ol­duğumu gösteren bir sebep değil midir?”

 

Felsefenin yapıtaşlarından Sokrates, ardında yazılı hiçbir kaynak bırakmamış olsa da, öğrencisi Platon sayesinde onun düşüncelerine erişme imkânı buluruz. Sokrates’in Savunması da, onun gençleri olumsuz etkilediğine ve dinsizliğe sevk ettiğine dair iddialar karşısında kendini savunduğu mahkeme konuşmasına dayanır.

Mahkemedeki tanıklardan biri olan Platon, Sokrates’in ölümünden kısa bir süre sonra bu metni kaleme alarak onu yüzyıllar boyu Sokrates hakkındaki bilgileri taze kılacak şekilde ölümsüzleştirmiştir.

 

“Benim gitme vaktim yaklaşıyor, artık ayrılmak zorundayız… Ben öleceğim, sizlerse yaşamaya devam edeceksiniz. Hangisinin daha iyi olduğunu yalnızca Tanrı bilir.”

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Sokrates'in Savunması Yazar: Platon Çevirmen: Utku Kabaş Yayınevi: Ren Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 64 Ebat: 12,5 x 19,5 Dil: Türkçe ISBN: 9786056868740


Sokrates'in Savunması Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Sokrates'in Savunması indir, Sokrates'in Savunması pdf indir, Sokrates'in Savunması oku, Sokrates'in Savunması epub indir, Sokrates'in Savunması kitabının yazarı, Sokrates'in Savunması kitabının tanıtım bülteni, Sokrates'in Savunması özeti, Sokrates'in Savunması ücretsiz satın al, Sokrates'in Savunması oku, Sokrates'in Savunması indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU