-->

Kerry Lonsdale


Bu yazımızda Kerry Lonsdale kitabını konu edindik. Kerry Lonsdale hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kerry Lonsdale kitabının yazarı kimdir, Kerry Lonsdale kitabının tanıtım yazısı nedir, Kerry Lonsdale kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kerry Lonsdale Tanıtım Bülteni

Carlos, bir gün sahibi olduğu şirkete gitmek üzere evinden çıktığında yolda yabancı bir araç tarafından yolu kesilir ve bayıltılıp bilmediği bir yere kaçırılır. Birkaç saat sonra ayıldığında kendisini küçük, karanlık bir odada bulur. İlk başta fidye için kaçırıldığını düşünür. Ancak daha sonra bu küçük bodrum odasında kameralar tarafından izlendiğini fark eder ve gizemli bir ses kendisiyle konuşmaya başlar. Gizemli ses, kendisini fidye için değil geçmişte yaptığı hatalarının hesabını sormak için kaçırdığını söyler. Biraz sonra küçük odanın kapısı açılır ve içeriye bir kitap bırakılır. Bırakılan kitabın başlığı “Bin Günlük Izdırap” ismini taşımaktadır. Gizemli ses, Carlos’tan bu kitabı her gün belli saatte yüksek sesle okumasını ister. Çünkü kendisinde de kitabın aynısı vardır ve içeriği hakkında sorular yöneltip yaptığı hatalarla ilgili ona hesap soracaktır. Kitabı okuması  için oda her gün belli süre aydınlatılır ve daha sonra ışık tekrar kapatılarak oda karanlığa dönüştürülür. Kitabın sonunda, Carlos’un tutsak kalmasına sebep olan en önemli şeyin, onun daha önce bin gün boyunca alıkoyarak işkence ettiği kurbanlarından birinin kan dondurucu hikayesi olduğu ortaya çıkar.
Her sayfasını merakla çevireceğiniz Bin Günlük Izdırap, Arapçadan dilimize çevrilerek Tük edebiyatına kazandırılmıştır. Yazarı Lina Baghdadi’nin zengin kurgu dünyasını keşfe çıkmak için romanı okumaya başlayabilirsiniz. 
Yayın Tarihi
ISBN 6059180825
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 176
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Kerry Lonsdale Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Bin Günlük Izdırap, Bin,Günlük,Izdırap, Lina Baghdadi,SERENCAM, Kerry Lonsdale indir, Kerry Lonsdale pdf indir, Kerry Lonsdale oku, Kerry Lonsdale epub indir, Kerry Lonsdale kitabının yazarı, Kerry Lonsdale kitabının tanıtım bülteni, Kerry Lonsdale özeti, Kerry Lonsdale ücretsiz satın al, Kerry Lonsdale oku, Kerry Lonsdale indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU