-->

Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) Pdf İndir


Bu yazımızda Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabını konu edindik. Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabının yazarı kimdir, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabının tanıtım yazısı nedir, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) Tanıtım Bülteni

Türkçe yeraltı edebiyatının ilk örneği sayılan roman, modern hayatın her bireyde şiddetle uyandırdığı "basıp gitme" arzusunu gerçekleştiren, uyuşturucu satıp adam öldüren, şantaj yapan ve adlarını kendileri seçen iki arkadaş olan "Kinyas ile Kayra"nın başından geçenleri anlatır.
Yayın Tarihi
ISBN 6050956399
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 518
Cilt Tipi Ciltli
Boyut 21 x 28.5 cm


Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) Kitabı İndirme Linkleri

Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli), Kinyas,ve,Kayra,(18.,Yıl,Resimli,Özel,Baskısı),(Ciltli), Hakan Günday,DOĞAN KİTAP, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) indir, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) pdf indir, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) oku, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) epub indir, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabının yazarı, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) kitabının tanıtım bülteni, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) özeti, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) ücretsiz satın al, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) oku, Kinyas ve Kayra (18. Yıl Resimli Özel Baskısı) (Ciltli) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU