-->

Ted Gibi Konuş


Bu yazımızda Ted Gibi Konuş kitabını konu edindik. Ted Gibi Konuş hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Ted Gibi Konuş kitabının yazarı kimdir, Ted Gibi Konuş kitabının tanıtım yazısı nedir, Ted Gibi Konuş kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Ted Gibi Konuş Tanıtım Bülteni


Teknoloji, Eğlence ve Dizayn sözcüklerinin baş harflerinden adını alan TED konferanslarının gördüğü ilgi bütün dünyada artarak sürüyor. "Paylaşmaya değer fikirler" sloganıyla anılan, insanları bu denli etkileyen 18 dakikalık TED konuşmaları internette 4 milyardan fazla izlendi. Peki niçin? Bu kadar çok insanı bu kadar etkileyen konuşmaların sırrı ne? Etkili, ikna edici, ilham veren bir sunum yapmak için en çok neye gereksinim duyarız? Yetenek?

Hayır, bildiğiniz gibi değil. Topluluk önünde konuşmak o kadar da korkutucu değil. Carmine Gallo'nun, Wall Street Journal çoksatar listesine girmiş bu kitabı, 100'den fazla TED konuşmasının çözümlemesi, TED'in en sevilen konuşmacılarıyla söyleşiler, psikoloji, nörobilim ve iletişim uzmanlarının görüşlerini bir araya getiriyor.
(Tanıtım Bülteninden)


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 280

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 213

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aganta Kitap

 

Kitap Adı: Ted Gibi Konuş Yazar: Carmine Gallo Çevirmen: Figen Bingül Yayınevi: Aganta Kitap İlk Baskı Yılı: 2015 Sayfa Sayısı: 280 Dil: Türkçe ISBN: 9786059851558


Ted Gibi Konuş Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Ted Gibi Konuş indir, Ted Gibi Konuş pdf indir, Ted Gibi Konuş oku, Ted Gibi Konuş epub indir, Ted Gibi Konuş kitabının yazarı, Ted Gibi Konuş kitabının tanıtım bülteni, Ted Gibi Konuş özeti, Ted Gibi Konuş ücretsiz satın al, Ted Gibi Konuş oku, Ted Gibi Konuş indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU