-->

Babamı Beklerken Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Babamı Beklerken Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Babamı Beklerken kitabını inceleyeceğiz. Clare Vanderpool tarafından yazılan Babamı Beklerken kitabı 2017-04-25 tarihinde yayınlanmıştır. Babamı Beklerken kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PARODİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Babamı Beklerken hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Clare Vanderpool tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Babamı Beklerken Kitabı Tanıtım Bülteni

Clare Vanderpool tarafından kaleme alınmış Babamı Beklerken kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Abilene ve babasının hiçbir zaman bir 'ev' kavramı olmamıştır. Yaprak gibi oradan oraya sürüklenip duran baba-kızın, birbirlerinden ve hikâyelerinden başka kimsesi yoktur. Ama Abilene büyüyordur ve bir yuvası olmalıdır artık. Derken bir gün yollar ayrılır. Abilene şimdi tek başınadır. Sahip olduğu en değerli varlığı babası Gideon Tucker, onu bir kasabaya yollamıştır. Peki, mesafeler ayırır mı dersiniz? Abilene için asla. Geçmiş gizemli, gelecek bilinmez, şimdi ise özlem dolu. "Baba, neredesin?" Bu gece de babamı bekleyerek karşıladım sabahı. Pencereme vuran ay ışığı altında oturup düşündüm uzun uzun. Babamdan hatıra pusulayı elime alıp seslendim gökyüzüne: "Şu an benim gibi babam da ay ışığının hüznüyle mi meşguldü?" "O da beni özlüyor muydu benim özlediğim gibi?" "Biliyorum. Her gidiş mutlaka yanında hüzün taşır ama, bu bizim için değişemez mi baba?" "Uzun zamandan beri okuduğum en iyi kitap." -Patricia Reilly Giff "Detayı bol, kusursuz bir yazım... Okurlar, kitabın yürekleri burkan ama umut dolu ve bir o kadar da derinlemesine mutluluk veren son sayfalarına kadar her bir kelimeye sevgiyle sarılacak." -Kirkus Reviews(Yıldızlı yorum) "Tarihi pek çok detay ve sürprizlerle dolu Vanderpool'un bu ilk romanı, aile ve topluma dair bilgiler verirken bir taraftan da okurlarda hoş bir tat bırakıyor." -Publishers Weekly(Yıldızlı yorum) "Zamana ve mekâna dair bire bir örtüşen diyaloglar, kullanılan sözcükler, betimlemeler ve oturmuş karakterleriyle bu zengin ve ödüllü roman, ağızda karamela eritmek gibi. Yumuşak ve tatlı." -Booklist "Baştan sona eğlenceli, soluk soluğa okuyacağınız bu kusursuz eser kesinlikle birinci olacak." -School Library Journal  


Babamı Beklerken Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Babamı Beklerken


Babamı Beklerken Kitabı İndirme Linkleri


Babamı Beklerken Pdf İndirme Linkleri

Babamı Beklerken Yandex Disk Pdf İndir

Babamı Beklerken Google Drive Pdf İndir


Babamı Beklerken Epub İndirme Linkleri

Babamı Beklerken Yandex Disk Ebup İndir

Babamı Beklerken Google Drive Epub İndir


Babamı Beklerken Mobi İndirme Linkleri


Babamı Beklerken Yandex Disk Mobi İndir

Babamı Beklerken Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Babamı Beklerken Etiketleri

Babamı Beklerken kitabı hakkında genel bilgiler, Babamı Beklerken kitabının yazarı kimdir, Babamı Beklerken kitabının özeti, Babamı Beklerken pdf indirme linki, Babamı Beklerken epub indirme linki, Babamı Beklerken mobi indirme linki, Babamı Beklerken kitabını indir, Babamı Beklerken kitabı tanıtım bülteni, Babamı Beklerken arka kapak yazısı, Babamı Beklerken kitabı kaç sayfa, Babamı Beklerken hangi yayınevi tarafından basıldı, Babamı Beklerken kitabının türü nedir, Babamı Beklerken kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU