-->

Kurmaca Kişiler Kenti Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kurmaca Kişiler Kenti Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kurmaca Kişiler Kenti kitabını inceleyeceğiz. Emin Özdemir tarafından yazılan Kurmaca Kişiler Kenti kitabı 2012-05-22 tarihinde yayınlanmıştır. Kurmaca Kişiler Kenti kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup BİLGİ YAYINEVİ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kurmaca Kişiler Kenti hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emin Özdemir tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kurmaca Kişiler Kenti Kitabı Tanıtım Bülteni

Emin Özdemir tarafından kaleme alınmış Kurmaca Kişiler Kenti kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türk edebiyatında bir ilk! Özdemir'in, içinde dolaşırken nerdeyse bütün roman kahramanlarıyla özgürce bağlantılar kurduğu kurmaca kent, gerçekler üzerine temellenmiş düşlemsel bir kent. Ölümün, kapısından içeri girmediği bir kent. Gelecek zamanın olmadığı, geçmiş zamanın, şimdiki zaman içinde yaşandığı bir kent... Her roman, oyun ya da öykü kişisi bu kentin yurttaşı olamıyor. Kuruluş yasasına göre yurttaş olacak kişinin belirli nitelikler taşıması gerekiyor. Acıdan seviye; korkudan direngenliğe; kıskançlıktan tutkuya, dostluktan ihanete değin insana özgü varoluşsal hallerden birini yansıtması isteniyor; bir de yansıttığının, belleklerde, yüreklerde iz bırakması… Okur, Kurmaca Kişiler Kenti'nin sokaklarında dolaşırken her adımda unutamayacağı heyecanlı anlar yaşayacaktır. Anlatı dünyasından gelip kentte yerleşmiş nice kişilerle yüz yüze gelecektir. Bir şatonun önünden geçerken Don Kişot ya da Hamlet'le karşılaşacak, biraz yürüyünce karşısına Emma Bovary, Anna Karenina, Kaptan Ahab, Aslan Asker Şvayk çıkacaktır. Bir köşede oturmuş sohbet edenlerin yanına gidecek olsa orada Kuyucaklı Yusuf'u, Zebercet'i, Raskolnikov'u, İnce Memed'i, Mümtaz'ı, Selim Işık'ı, Will Loman'ı bulacaktır. Daha sonra bu kişilere konuk olacak, onların yazınsal serüvenini kendi ağızlarından dinleyecektir. Emin Özdemir bu yapıtında böyle bir okur kimliğine bürünüyor, dünya romanının evrensel kişileriyle bir bir söyleşiyor. Bizi, onların sevinçlerinin, tutkularının, acılarının, mutluluklarının, düş kırıklıklarının dehlizlerinde dolaştırıyor. O kişilerle nice özdeş yanlarımız olabileceğini sezdirtiyor. Böylece başta kendimizle, daha geniş anlamda evrensel insanlıkla hesaplaşmanın yol haritasını çiziyor. Bu benzersiz çalışmayı okuyun, Kurmaca Kişiler Kenti'ne ayak basın, bunun böyle olduğunu siz de göreceksiniz.


Kurmaca Kişiler Kenti Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kurmaca Kişiler Kenti


Kurmaca Kişiler Kenti Kitabı İndirme Linkleri


Kurmaca Kişiler Kenti Pdf İndirme Linkleri

Kurmaca Kişiler Kenti Yandex Disk Pdf İndir

Kurmaca Kişiler Kenti Google Drive Pdf İndir


Kurmaca Kişiler Kenti Epub İndirme Linkleri

Kurmaca Kişiler Kenti Yandex Disk Ebup İndir

Kurmaca Kişiler Kenti Google Drive Epub İndir


Kurmaca Kişiler Kenti Mobi İndirme Linkleri


Kurmaca Kişiler Kenti Yandex Disk Mobi İndir

Kurmaca Kişiler Kenti Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kurmaca Kişiler Kenti Etiketleri

Kurmaca Kişiler Kenti kitabı hakkında genel bilgiler, Kurmaca Kişiler Kenti kitabının yazarı kimdir, Kurmaca Kişiler Kenti kitabının özeti, Kurmaca Kişiler Kenti pdf indirme linki, Kurmaca Kişiler Kenti epub indirme linki, Kurmaca Kişiler Kenti mobi indirme linki, Kurmaca Kişiler Kenti kitabını indir, Kurmaca Kişiler Kenti kitabı tanıtım bülteni, Kurmaca Kişiler Kenti arka kapak yazısı, Kurmaca Kişiler Kenti kitabı kaç sayfa, Kurmaca Kişiler Kenti hangi yayınevi tarafından basıldı, Kurmaca Kişiler Kenti kitabının türü nedir, Kurmaca Kişiler Kenti kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU